Ben günde 1 paket bazen 25 dal kadar içiyordum , 11 aydır ağzıma bile sürmedim 6 mg mtl oh misbende diyorum 12 mg neden dl yapıyor @sotw cem abi 3 paket içiyormuş adam
Bende günde 3 paketten sonra, buhara başladım 9mg ile 6 aydır 0 sigaraSigaradan nefret ediyorum. Günde 3 paket Marlbora içerdim. Hamd olsun şimdi buhara devam. ????????????
Hocam bence vazgeçmeyin pod bu konuda çok etkili 50mg bir likit ateşliyi net olarak size unuttururKendi adıma cihaz taşımaktan yorulunca nikotin de bir süre sonra kesmemeye başladı tel saran eller şimdi Arap kağıdı sarar oldu. Pod mu alsam dedim oda kafama yatmıyor bakalım gidişat nerede son bulacak
İşte bu hep düşük direnç hazır bobin, kalın veya alengirli(clapton vb.) telleri kullanmaktan. Başlangıçta sorun yaşayıp bırakınca tekrar denemek/ikna etmek çok zor oluyor, genelde de mümkün olmuyor.Çevremdeki bir çok kişi tütün sarmaya başladı. Zamanında annem ve eşim elektronik kullanıyordu diş etleri ağırdı diye geri sigaraya döndüler. Şimdi tekrar başlatamıyorum elektroniğe. Onlarda tütüne başlayacak sanırım [emoji848][emoji848][emoji848] Konunun takipçisiyim [emoji2][emoji2]
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aradığımı bulursam alırım inşallah caliburn çok övüyorlarHocam bence vazgeçmeyin pod bu konuda çok etkili 50mg bir likit ateşliyi net olarak size unutturur
Yok üstad ya bildiğin Pico kullanıyorlardı [emoji2] Öyle alengirli tellere pek bulaşmam. Ben genelde mtl takılıyorum. Inatlarını kırıp Raven deneseler tekrar elektroniğe geçerlerde yanaşmıyorlar [emoji19][emoji19]İşte bu hep düşük direnç hazır bobin, kalın veya alengirli(clapton vb.) telleri kullanmaktan. Başlangıçta sorun yaşayıp bırakınca tekrar denemek/ikna etmek çok zor oluyor, genelde de mümkün olmuyor.
Ateşli sorunlarını çözmiycek biliyosun. Oyüzden içme kendin ve sevdiklerin için.Tamamen motivasyon meselesi bence. Bir dönem iş yerinde sorun yaşamıyordum, haliyle hiç ateşli içmiyordum. Şimdi çokça problemim var, iş değiştirmeyi düşünüyorum ve o konuda da netleşmemiş bazı durumlar var. Haliyle iş yerinde ateşli, evde elektroniğe döndü desem yeridir. Ailevi sıkıntım yok Allah’a şükür. Bir de o sıkıntı olsaydı iyice salıverirdim muhtemelen.