• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü asMODus Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemetery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim ohmsium a nazar ettik. High voltage hatası vermeye başladı. Gönderdim bakalım yapılabilecek mi?

abim başka pil ile denedin mi yada farklı bir ato ile yahut güncelleme yaptığında bir aksaklık oldu mu + cihaz üzerinden şarj ettiniz mi ? bu gibi durumlarda çok nadir de olsa bu uyarıyı alırız pilleri çıkartıp taktığınızda piller de sıkıntı yoksa "orijinal" o hatayı almamanız lazım. Bende bekliyorum yazmanızı kime gönderdiniz yaparsa da inş. yapar durumu hakkında nasıl yaptığına dair şayet samimiyetiniz varsa sorabilir misiniz ? Geçmiş olsun diyelim umarım büyük sıkıntısı yoktur.

abim başka pil ile denedin mi yada farklı bir ato ile yahut güncelleme yaptığında bir aksaklık oldu mu + cihaz üzerinden şarj ettiniz mi ? bu gibi durumlarda çok nadir de olsa bu uyarıyı alırız pilleri çıkartıp taktığınızda piller de sıkıntı yoksa "orijinal" o hatayı almamanız lazım. Bende bekliyorum yazmanızı kime gönderdiniz yaparsa da inş. yapar durumu hakkında nasıl yaptığına dair şayet samimiyetiniz varsa sorabilir misiniz ? Geçmiş olsun diyelim umarım büyük sıkıntısı yoktur.
Başka pil ile denedim. Ato takılı değilken bile high voltage uyarısı verdi. Güncellemedim. Üzerinden şarj da etmedim. Bir sabah kalktım uyarı veriyor. ????
Gönderdim bakalım yapılacak bir şeyse yaptıracağım. Eğer olacak bir şeyse bir de boyatırım. Sağolun hocam.

Edit tanıyorum Ömer hoca ya gönderdim. Tabiki olacak bir şeyse sorarım

Geri