• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Aroma Ve Diy Kit Öneriler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga3006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tolga3006

Yeni Üye
(Cihaz caliburn ak3 pod) Bazı sitelerde bulunan 2ml lik testerler alıp 10 ml şişelerde deneme yapmak istedim kimi sitede tester buldum nbase bulamadim kiminde şişe bulamadım o yüzden de pes ettim. Likit yapımında yeniyim ve son demledigim likitler başarısız oldu sanirsam 3 chem salt ile demledigim için( 70/30nbase %20 aroma diy kit kullanmıştım ve diy kitler drifter bar idi )ama yinede hiçbirinden istediğim seviyede tat alamıyorum yeni başlayan biri için aroma ve nbase olarak neler önerirsiniz 36mg nikotin kullanıyorum

Etıl maltol
magic mask
asetıl prezın mı ne bende bu 3 var
30 ml dıy kıt yapıyorum lıkıtlerı
bır sıse ıcıne 1 damla magıc mask 3 damla etıl maltol atıyorum bazen pastane aromaları ıcın olanlara da 1 damla asetıl prezın
magic mask 1/1000 ile 3/1000 arası kullanılmalı, fazlası zarardır tat alma hissiyatınız zamanla bozulur sürekli mask içeren likit içerseniz, efektör dostunuz değildir diye de kamu spotu yapım
acetyl pyrazine (her neyse işte o) tütünlerde daha etkilidir kendileri bence, %1 altında bi etkisi olmaz ama onun 1damla çok çok az ve sanırım %5 sonrası likiti ele geçirir
Arkadaşlar elimde 250 ml 50/50 (20 mg nikotin) NBASE var, 30 ml aromayla karıştırmak istiyorum, seçtiğim dozajı normalmi sizce?
değil
elinde 30ml aroma ile beraber 155ml pg var karışıma 40ml kadar vg atman çok daha iyi olur ancak bu durumda da aroma %9a düşer onda da çok sıkıntı yaşatmaz ama illa %10 olsun dersen
20ml nbase kenara ayır aroma ile birlikte 145ml pg içeriğin olacak
40ml vg koyarsın bitti

@pantera hocam efektorde bir damla ne kadara denk gelir ve etil maltol ile asetil prezini aynı anda kullanabilir miyim
hocam ben damla hesabı yapmıyorum, hassas terazi iyidir, 1ml aroma takribi 1gr ediyor (pg özkütlesi 1.04 kasmaya değecek fsrk bizim için yok) pg bazlı olursa ama alkol bazlılar muhtemelen 0.8 gr civarı olacaktır o detayı bilmek iyidir, 200tl felan hocam terazi sürekli demleyecekseniz bir tane alın derim
etil maltol ile acetyl pyrazine bir arada kullanabilirsiniz, etil maltol şeker diğeri gavurun nut dediği fındık fıstık aroması alakaları yok pek🙂

@pantera hocam efektorleri koyduktan sonra ne kadar beklemek gerekiyor beklemeden içersek ne olabilir
beklemeden içmenin sağlıksız bir tarafı yok...
acetyl pyrazine gibileri illa demleme ister
asit türevleri tatlandırıcılar soğukluk verenler çalkala iç formunda likite dağılsa yeter ama bekledikçe azalma/artma durumu var
flavour art black fire vs. ekstra is duman kokusu tadı verenler demleme ister
kısaca, aroma gibi davrananları demliyoruz hocam ama tatlılık, soğukluk vs. verenleri demlemeye ihtiyaç yok, misal tribeca yaptık ama az soğuk olaydı dedik ws-23 salladık içine çalkala iç ama tribeca yaptık az daha çerez olsa dedik acetyl pyrazine attık demlememiz şart

Geri