• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Aroma Hissiyatı En Yüksek MTL Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dasdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dasdas

Community
Selamlar????

Sizin fikrinizi almak isterim.
-Mod:Livepor 160W
-Atomizer: Drop RDA (Şuanki)
-Tel:Ni80 Fused Clapton
-Pamuk:Rayon/Puff/Muji
-Aroma en öncelikli
-Boğaz vurumu önemsiz
-Yeni olduğum için çeşitli likitler deniyorum (Evyap olduğu için aroma sayısı çok olabiliyor o yüzden Penodat gibi baskın aromayı öne çıkaran atomizer olursa yazık olur:))

Düşündüklerim Troy1xv3/Expromizer v4.
Fikirleriniz için teşekkür ederim????(y)

Son düzenleme:
Oyla 0
Bütçeniz varsa gus serileri olabilir daha uygun ve deck yapısı daha kolay olsun derseniz İonv2 2ml olanı tavsiye edebilirim klon düşünürseniz dvarw üzmez derim ???? bulunduğunuz şehir grubuna yazın isterseniz yakınınız da kullanan var ise buluşup deneyerek almanızı tavsiye ederim
İstanbuldaysanız bayrampaşadayım gelip İonv2 2ml, dvarw deneyebilirsiniz

İntegra için hangi klonu tavsiye edersin üstadım ? Notlarıma yazayım fırsat olursa denerim mutlaka.

Dvarw benim vazgeçilmez atomizerim oldu. Pastane türünde çok iyi iş çıkarıyor. Geçenlerde meyve-cool effect karışımı bir likit denedim beğendiğimi söyleyemem. 3,5ml tank, 1.2mm AFC, ni80 28ga 2,5mm 6-7 tur sarımı denedim hatta yok olmadı :D 2mm 6tur aralıklı kanthal yada ni80 forever :D 1mm afc, 5ml tank parliament, tribeca, goofys juice, cdd no:8, deepwood leaf, FE cherry cigar vb.. akar gider hocam :D şu integrayı demeyeydin iyidi :D gece gece aklıma girdin üstadım :D işin yoksa inceleme izle dur :D

:D Integra'nın Coppervape klonunu kullanıyorum, Pei olanını. 80TL civarıydı Ali'den sipariş verirken.

İntrake bakıyordum ne güzel şimdi 2.1 ve rose nerden bulacaz hocam meyveli delisi oldum bu aralar hele geo amazon varya spica pro da bile beni benden aldı diner çakması resmen
Şimdi Okadar tecrübe konuşuyor ise gt3 çok kaba da 2.1 ve rose hangisi daha üstün meyvelide

Şimdi rose biraz buharı falzadır clone akıtır orjinali bulman zordur bir nevi expromizer 2.1 de belki yardımcı ola bilirim fev lerde meyveyi verir güzel

İntrake bakıyordum ne güzel şimdi 2.1 ve rose nerden bulacaz hocam meyveli delisi oldum bu aralar hele geo amazon varya spica pro da bile beni benden aldı diner çakması resmen
Şimdi Okadar tecrübe konuşuyor ise gt3 çok kaba da 2.1 ve rose hangisi daha üstün meyvelide
intagre de güzeldir yani bulursanız almamazlık yapmayın

Ben de meyve ağırlıklı kullanıyorum arada pastane tarzı. Gus klon veya dvarw klon diyip işin içinden çıkamaz mıyız :) Troy'la Expro v4 de sağlam atolardan. [emoji3166]

İntegra için hangi klonu tavsiye edersin üstadım ? Notlarıma yazayım fırsat olursa denerim mutlaka.

Dvarw benim vazgeçilmez atomizerim oldu. Pastane türünde çok iyi iş çıkarıyor. Geçenlerde meyve-cool effect karışımı bir likit denedim beğendiğimi söyleyemem. 3,5ml tank, 1.2mm AFC, ni80 28ga 2,5mm 6-7 tur sarımı denedim hatta yok olmadı :D 2mm 6tur aralıklı kanthal yada ni80 forever :D 1mm afc, 5ml tank parliament, tribeca, goofys juice, cdd no:8, deepwood leaf, FE cherry cigar vb.. akar gider hocam :D şu integrayı demeyeydin iyidi :D gece gece aklıma girdin üstadım :D işin yoksa inceleme izle dur :D
Ben biraz abartıp 3 tane integra aldım ???? 2 si coppervape 1 yftk, aralarında hiçbir fark yok açıkçası

Geri