• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Aroma Hissiyatı En Yüksek MTL Atomizer Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dasdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dasdas

Community
Selamlar????

Sizin fikrinizi almak isterim.
-Mod:Livepor 160W
-Atomizer: Drop RDA (Şuanki)
-Tel:Ni80 Fused Clapton
-Pamuk:Rayon/Puff/Muji
-Aroma en öncelikli
-Boğaz vurumu önemsiz
-Yeni olduğum için çeşitli likitler deniyorum (Evyap olduğu için aroma sayısı çok olabiliyor o yüzden Penodat gibi baskın aromayı öne çıkaran atomizer olursa yazık olur:))

Düşündüklerim Troy1xv3/Expromizer v4.
Fikirleriniz için teşekkür ederim????(y)

Son düzenleme:
Oyla 0
Aroma odaklıysa Gus Phen. V2 Lite, Menelaus ve Momentous deneme şansım oldu, hepsi de aroma konusunda çok başarılı. Hakim değilim Gus konusuna ama piyasadaki en başarılı atomizerler olarak gösteriliyor aroma performansında. Konuya hakim biri zaten derinlemesine anlatacaktır.

Ion'da Gus karakterinde bir atomizer. Aroma konusunda başarılı.

Hem MTL hem de MDTL'de aroma performansı olarak beğendiğim Integra var son dönemde denediklerim içinde.

MTL kitli ve Steamtuners Bellcap'li Taifun GT3'de çok beğendiğim atomizerlerden, aslında bu seti tekrar yapayım ben. Buna da arkadaş el koymuştu, sağolsun ayıp olmasın diye de bir önce el koyduğu M5'i bıraktı :)

Aroma hiç bir zaman öncelikli kriterim olmadı benim bunu belirtmeyi unuttum. Şu bahsettiğim atomizerlerden sadece 2 tanesi var mesela şu an elimde.

Dual MTL Clapton sarılı Fev V4'de mesela çok çok başarılı oluyor aroma konusunda ama haliyle uğraş istiyor.

MDTL'de mesela elimin en çok gittiği atomizerlerden biri de Ares. Tribeca konusunda favori atomizerim bile olabilir hatta. Bence kötü bir MTL atomizer, hatta uzun bir süre hiç beğenmediğimi de dile getirdim ama arada MDTL kullanmaya başlayınca vazgeçilmezlerimden oldu.

Bellcapli Fev Vs'de keza aroma konusunda beğendiğim atomizerlerden ama 26-27ga, 7-8tur, 2mm çap 17-21W aralığında başarılı aroma konusunda, bunun haricinde 28ga ve üstü, 8-13W aralığında aroma konusunda normal diyebilirim. Benim için yeterli ama muazzam başarılı olduğu da söylenemez.

Taifun GTR mesela değişik bir atomizer. Çok stabil, sarım çapı, turu, tel cinsi v.b. değişiklik yapsanız bile hep aynı ya da bir hayli yakın lezzet veriyor. Bu eğer lezzetini severseniz iyi, sevmezseniz kötü bir şey :) .

RDA kosununda Berserker, Troy ve Le Zephyr kullandım, şu an elimde sadece Le Zephyr var. Buhar sıcaklığının en az olduğu RDA denediklerim içinde, bu yüzden onunla devam ediyorum. MTL RDA'larda bana aroma ne olursa olsun fazla tatlı ve şekerli geliyor. Pek ısınamadım bu sebeple.

Rta düşünüyorsanız Dvarw yada gus Rda düşünürseniz ida yada troy tercih edebilirsiniz.
Dvarw'da aroma ve boğa vurumu konusunda ilginç bir atomizer. Dar MTL kit, 28ga ve üstü ve 2.5mm çap ve altı coil, az pamuklama seviyor ki felaket iyi anlaşıyoruz :) Tam benlik. Kendim bir atomizer yapacak olsam kesinlikle Dvarw yapısında yapmazdım ama yine kesinlikle Dvarw'daki gibi bir performans yakalamaya odaklanırdım. Aslında düşününce Dvarw ile Integra karışımı bir yapısı olurdu herhalde yapacağım atomizerin. Bu arada Integra denemediyseniz muhakkak deneyin. Zevklerimiz örtüşüyor, vazgeçilmezlerinizden biri olacak diye düşünüyorum.

Dvarw'da aroma ve boğa vurumu konusunda ilginç bir atomizer. Dar MTL kit, 28ga ve üstü ve 2.5mm çap ve altı coil, az pamuklama seviyor ki felaket iyi anlaşıyoruz :) Tam benlik. Kendim bir atomizer yapacak olsam kesinlikle Dvarw yapısında yapmazdım ama yine kesinlikle Dvarw'daki gibi bir performans yakalamaya odaklanırdım. Aslında düşününce Dvarw ile Integra karışımı bir yapısı olurdu herhalde yapacağım atomizerin. Bu arada Integra denemediyseniz muhakkak deneyin. Zevklerimiz örtüşüyor, vazgeçilmezlerinizden biri olacak diye düşünüyorum.
Meyveli likitlerde de aynı kanıdamısınız acaba

100ml likit yapacagim 70 vg 30 pg 12 mg nikotin %10 aroma toplamda 100ml lik likit yapmis olacagim
Mtl icimde bu oran normalmi
Dl de bu degerlerde icilmedigini biliyorum

Meyveli likitlerde de aynı kanıdamısınız acaba

MTL'de neredeyse hiç meyveli likit tüketmiyorum açıkçası. Meyve temelli denediklerim, Pinkman, Miami Vice, Aqua Berry Blast, Kanzi, SuckerPunch ve Unicorn. Hiç biri bana ADV gelmiyor tüketemiyorum, atomizer farketmiyor. Hele içinde ejder meyvesi varsa 2 puff anca alabiliyorum, SuckerPunch'da olduğu gibi. Cdd tütün aromaları ile mixleyerek yaptığım mangolu bir evyapım var, onu tüketebiliyorum sadece. Dvarw'da deneyimleme şansım oldu hepsini ama Integra'da denemedim henüz.

100ml likit yapacagim 70 vg 30 pg 12 mg nikotin %10 aroma toplamda 100ml lik likit yapmis olacagim
Mtl icimde bu oran normalmi
Dl de bu degerlerde icilmedigini biliyorum

Evet MTL için bana göre gayet makul bir değer öncesinde yoğun sigara kullanan biriyseniz. Bazılarına 12mg fazla geliyor, benim gibi nikotin eşiği yüksek kişilere de yetersiz kalıyor. 12mg ile günlük tüketimim 4-5ml arası oluyor. Bunun yerine 18mg kullanıp tüketimi günlük 2-2.5ml'de tutmak daha makul geliyor bana.

18 mg :eek:
Ben 6 mg kullanıyorum. Gerçi sanırım 6 ml civarı da tüketiyorum günlük. ????
Evet, sanki benim de en azından 9 mg'a çıkmam gerek.

Bu arada, aroma konusunda çok bütçe ayırmadan dvarw klonu, ya da penodat önerebilirim.

Penodatın aroması iyi. Yani tabiki bir dvarw değil, ama boğaz vurumu falan dvarwdan daha yüksek olunca, işte ortalarda bir yerlerde yer alıyor.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Cihazlar grinin 50 tonu resmen seçim yapamıyorum. Hedef tahtasında Troy1xV3/Expro v4/IDA/Dvarw/Gus var.
-Evyapta aromalara boğacak bir atomizer isterim (0mg). Buhar ve boğaz vurumu önemsiz, çok şükür Drop RDA odadan kovulma garantili buhar veriyor. Ehil biri olarak sizce bu beşinden hangisi aromada tek mermidir? (Rda'da aroma daha iyi diyorlar????) @onepuffman @Sagoo @Nacruno

Troy 1xv3 ve ammit mtl rda kullandım ammiti nedense daha çok beğendim üstten hava kanalı olması ve bf pini olması sebebiyle kolayca ayarlanabilir hava kanalıyla daha öok beğendim tavsiye ederim genelde meyve içerikli içiyorum tütün aromalıda çok da başarılı bulamadım

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Cihazlar grinin 50 tonu resmen seçim yapamıyorum. Hedef tahtasında Troy1xV3/Expro v4/IDA/Dvarw/Gus var.
-Evyapta aromalara boğacak bir atomizer isterim (0mg). Buhar ve boğaz vurumu önemsiz, çok şükür Drop RDA odadan kovulma garantili buhar veriyor. Ehil biri olarak sizce bu beşinden hangisi aromada tek mermidir? (Rda'da aroma daha iyi diyorlar????) @onepuffman @Sagoo @Nacruno

RDA'larda baca olmadığı için direk yoğuşan buharı tüketmiş oluyorsunuz, haliyle aroma hissiyatı daha yüksek oluyor. Belirlediğiniz atomizerler içinden Dvarw, Troy ve Gus'un bir kaç modelini kullandım, Ida'yı da kısa bir süre denedim. Gus konusu evet aroma konusunda çok başarılılar ama arkadaş David Lynch filmi gibi geliyor bana. Sıkı deck ayrı, bellcapi ayrı, ama bir bakıma hepsi aynı gibi de, tütün çanı ayrı, meyve çanı ayrı v.b. Yani özetle arastırıp bir tane Gus alın muhakkak yanına da Ida ya da Troy ikisinden biri olabilir :)

Tütün türevi seviyorsanız

Kayfun lite plus v2
Tilemahos armed
Kayfun v4

Pastane türevi likitler seviyorsanız

Fev atomizerleri 17/23
Gus serileri hepsi tadmin eder sizi
Reload mtl rta bunu yeni denedim gayet başarılı
Dram 2
Dwarv
Kayfun prime

Meyve türevleriyse

Taifun gt3
Expromizer 2.1
Rose

Kullanmadığım kalmadı mtl bunlar benim zevkim göreceli herkesiz zevki farklı ama ne alırsan al mazotun iyi olmadımı tankının bir önemi yok

Hayırlı akşamlar

Saygılarımla
Necati dodanlı

Tütün türevi seviyorsanız

Kayfun lite plus v2
Tilemahos armed
Kayfun v4

Pastane türevi likitler seviyorsanız

Fev atomizerleri 17/23
Gus serileri hepsi tadmin eder sizi
Reload mtl rta bunu yeni denedim gayet başarılı
Dram 2
Dwarv
Kayfun prime

Meyve türevleriyse

Taifun gt3
Expromizer 2.1
Rose

Kullanmadığım kalmadı mtl bunlar benim zevkim göreceli herkesiz zevki farklı ama ne alırsan al mazotun iyi olmadımı tankının bir önemi yok

Hayırlı akşamlar

Saygılarımla
Necati dodanlı
İntrake bakıyordum ne güzel şimdi 2.1 ve rose nerden bulacaz hocam meyveli delisi oldum bu aralar hele geo amazon varya spica pro da bile beni benden aldı diner çakması resmen
Şimdi Okadar tecrübe konuşuyor ise gt3 çok kaba da 2.1 ve rose hangisi daha üstün meyvelide

İntegra için hangi klonu tavsiye edersin üstadım ? Notlarıma yazayım fırsat olursa denerim mutlaka.

Dvarw benim vazgeçilmez atomizerim oldu. Pastane türünde çok iyi iş çıkarıyor. Geçenlerde meyve-cool effect karışımı bir likit denedim beğendiğimi söyleyemem. 3,5ml tank, 1.2mm AFC, ni80 28ga 2,5mm 6-7 tur sarımı denedim hatta yok olmadı :D 2mm 6tur aralıklı kanthal yada ni80 forever :D 1mm afc, 5ml tank parliament, tribeca, goofys juice, cdd no:8, deepwood leaf, FE cherry cigar vb.. akar gider hocam :D şu integrayı demeyeydin iyidi :D gece gece aklıma girdin üstadım :D işin yoksa inceleme izle dur :D

Aroma üst seviye ise gus araştırın derim. Ben tercihimi Dvarw ve İdadan yana kullandım memnunum ama gus dvarw'dan daha iyi aroma verir kesinlikle.

Geri