• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Argus P1 3 Günde Yanık Tadı Geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tavern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tavern

Community
Merhaba yeni aldığım pod cihazda 3. Gün yanık tadı gelmeye başlıyor daha sonra aroma tadı hiç almıyorum.Coil değiştirdim değiştirirken de coili altından likitle ıslattım 15 dakika bekletip öyle içtim.Ard arda uzun çekim de yapmıyorum ama bu durum canımı sıktı acaba bu cihazdan mı kaynaklı değiştirmeli miyim?

Argus P1 cihazı nereden aldınız. Sürekli telegrama yönlendirme yapılıyor. Telegram indirip bakmaya çalıştım ama bir sürü resim yazı kimin kim olduğu neyin ne olduğu belli deği bu benim için çok karmaşık ve bütün ihtiyaçları belirleme açısından sıkıntılı olacak gibi görünüyor. Kartuşunu Coilini bütün ihtiyaçları görüp sepete ekleyip alabileceğim bir yer ismine ihtiyacım var, mümkünse uygun fiyat tabi ki.
Eminönü‘nden elden aldım
ito m3 coil kullanılıyor ben 1.2 ohm aldım kartuşu kutu içinde var fakat her ohm için ayrı kartuş oluyor sanırım 0.7 ohm coil takınca cihaza oturmuyor elimdeki kartuş

Son düzenleme:
Eminönü‘nden elden aldım
ito m3 coil kullanılıyor ben 1.2 ohm aldım kartuşu kutu içinde var fakat her ohm için ayrı kartuş oluyor sanırım 0.7 ohm coil takınca cihaza oturmuyor elimdeki kartuş
Günlerdir forumda araştırma yapıyorum, diğer forumda buna dahil. Her iki forumda da üyeler çok fazla teknik terim ve kısaltma kullandıkları için bilmeyenlerin anlaması biraz zorlaşıyor. Bu araştırmalarım arasında Argus p1 kartuşunun yerine tam oturmadığı ile ilgili şikayetçi olan bir üyenin coili yanlış takmasından kaynaklı sorun yaşadığı ortaya çıkmıştı. Sizdeki durumda böyle bir şey olabilir. Daha önce paylaştığınız resime göre likit kartuşun bir tarafında birikiyor ve diğer taraf boş kalıyor, ben bunun likit oranlarıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum, bu tamamen fiziksel ve kesinlikle düzeltilmesi gereken bir sorun gibi görünüyor. Bu durum coilin düzgün bir şekilde likiti emmesine engel olup coilin erken yanmasına da sebep olabilir. Yani aslında yaşadığınız her sorun coili yanlış takmanızdan kaynaklı olabilir. Tabi bende buralarda yeniyim ama okuduklarım anladıklarım doğrultusunda böyle bir sonuca ulaşabildim. Coilin kartuşa doğru ve tam olarak takıldığından emin olun. Harici olarak coil aldıysanız İto yerine yanlışlıkla PNP coil almadığınızdan yada size yanlış gönderilmediğinden de emin olun.

Son düzenleme:
Likiti değiştirdim şu an bir sorun yok ama evet bu likitte bir yanda birikiyor alttan kartuşu çevirince eşitleniyor.Her ohm için ayrı kartuş var diğer türlü olmuyor.İçimi,boğaz vurumu ve sıkılığı mükemmel bir pod hatta aromayı da çok güzel veriyor ama biraz masraflı oluyor işte

Anladığım kadarı ile sizdeki içinden 2 tane kartuş çıkan ama coilleri değişmeyen model. İçinden 1 kartuş ve 2 tane coil çıkan ayrı bir modeli de var. Boş kartuş ve coil alınabilir. Coili değişmeyen yani sizdeki modelin coilleri daha ucuza mal edebilmek adına sarılabiliyormuş. Bu da başka bir seçenek.

Geri