Tabi ki iki gündür buradayım çok güzel bir yer gerçektenKalkan çok uzak kalır bana Manavgat
Nasıl Kalkan ben daha hiç geçmedim oraya
Gezip görmeye değer mi hocam ?
???? Mark Antalya tarafları haftaya hafta sonu ????Muratpaşa lara terracity arkası...
Markantalya tarafı güzel konum her bölgeye eşit mesafe???? Mark Antalya tarafları haftaya hafta sonu ????
Hocam yanlış anlamayın ama whatsap gurupları ticarethane olmuş, 3 liralık ürüne 5 lira istiyorlar. Uyardığın zaman sanane vs. ben grup yöneticisiyim deyip çıkıyorlar. Saygı olayı neredeyse hiç yok.Arkadaşlar antalya içi kullanıcıları whatsapp grubuna bekliyoruz
Özelden tel no yazarsanız eklerim
Estafurullah aynen kardeşim ve rda duman selfileride cabası ???? grupta 5-6 kişi var suan, ticaret ile alakamız yok. Cok lazımdı bir abimden tel aldım(ücretsiz), bir arkadasada 2. el Caliburn sattım o kadar. (Sattıktan sonra ekledim onuda) Ticaret olursa anca bu şekilde 2. ElHocam yanlış anlamayın ama whatsap gurupları ticarethane olmuş, 3 liralık ürüne 5 lira istiyorlar. Uyardığın zaman sanane vs. ben grup yöneticisiyim deyip çıkıyorlar. Saygı olayı neredeyse hiç yok.
Nasil oluyor o ????Antalya e sigaranın başkentidir
Buluşma yaparsanız anlatırımNasil oluyor o ????
En büyük tedarikçi ve likit markaları Antalya markasıydı 5 sene önce. Yine aynı yıllar e sigara için altın çağ idi Türkiye'de.Nasil oluyor o ????