Tam bize göre bi yer demekki. Haftaya buluşalım o zaman?Hocam bizede gelen birdaha gelmiyor en son 42 kişiydik kardeş kardeş tel sarar pamuk tıkarız yeterki gönüller bir olsun
inşallah burdan takip edicem lokasyon bildiririmTam bize göre bi yer demekki. Haftaya buluşalım o zaman?
bak senTüm Anlaralılara selam. Beni de alın aranıza ? bence buluşma yeri Alacaatlı çınaraltı piknik alanı olmalı. Püfür püfür takılırız kimse karışmaz. Keyfimize bakarız.
Hocam bizede gelen birdaha gelmiyor en son 42 kişiydik kardeş kardeş tel sarar pamuk tıkarız yeterki gönüller bir olsun
Tam benim kafa,cafe ortamını hiç sevemedim,açık hava mis ?Tüm Anlaralılara selam. Beni de alın aranıza ? bence buluşma yeri Alacaatlı çınaraltı piknik alanı olmalı. Püfür püfür takılırız kimse karışmaz. Keyfimize bakarız.
Hocam konu sizi taşlamak, linç etmek olunca (eski forum) fırsat çıkıyor, tanıyıp sohbetinizin tadını almak söz konusu olunca hep bir bahane... Akşama hanımın misafirleri geliyor. Ben çocuğa bakıp, rakı servisi yapmakla yükümlüyum onlaraAkşam atlantis avm deki kocatepe kahve evinde mini buluşma var. Saat 20.30 gibi.
@azash ?
213 Başkent Blv.
Hocam konu sizi taşlamak, linç etmek olunca (eski forum) fırsat çıkıyor, tanıyıp sohbetinizin tadını almak söz konusu olunca hep bir bahane... Akşama hanımın misafirleri geliyor. Ben çocuğa bakıp, rakı servisi yapmakla yükümlüyum onlara
Bir sonrakine kismetse. Katılanlara hoş muhabbetler, keyifli buharlar...
(Yine kısmet olmadı ya şu Silahlı Kuvvetler...)
Hocam bir denk gelemedim sizinle çay sohbetine. Bugün olan buluşmayı da şimdi okudum iyi mi
Tamam bi sonrakine inşallah.