Merhaba,
Beni de gruba ekleyebilirseniz sevinirim. Ayrıca Ankara içi elden likit alabileceğim bi yer var mı?
Ankara grubunda herkes yamanAlacak yeri bilmem de verecek yeriniz car hocam ?
Amerikan pasajınin merdivenlerinin altında bir likit satıyorlarmis ama içeni çok fena Efkar basiyormus... Ama preprepreminyooooommmm olmadığı için öneremiyoruz...Merhaba,
Beni de gruba ekleyebilirseniz sevinirim. Ayrıca Ankara içi elden likit alabileceğim bi yer var mı?
Merhaba,
Adnan Kahvecin batsın, biraz level yap Gençlik parkı falan yap da gençleşelim. Ukrayna grubu da kursak mı acabaHavalar az daha ısınsında Adnan Kahvecide buluşalım.
O grubu kur değil grupta fprumda kimse kalmaz.Adnan Kahvecin batsın, biraz level yap Gençlik parkı falan yap da gençleşelim. Ukrayna grubu da kursak mı acaba
Havalar az daha ısınsında Adnan Kahvecide buluşalım.
Güzel olur. Buradaki muhabbeti birde yüzyüze yapmak .Havalar az daha ısınsında Adnan Kahvecide buluşalım.
Metroya atla gel ben karşılarımAdnan kahveci uzak oluyor. Şöyle seymenler parkı falan olsa bari. Abidinpaşa dan Batıkent e gelmek uzun sürüyor
Olurda ikinciye tekrar çağırırmısın emin değilim hocam. Bi gittiğimiz mekana bir daha almıyorlar.Adnan kahveci sakat ? tüm vaper dostları kendi mekanımda ağırlamak isterim uygun olursa bir hafta sonu emek metrosu arka sokağındayız