Engin turan
Yeni Üye
Ana sayfadaki reklam alanında olan saltlikit sitesinden alışveriş yapan oldumu acaba one hit wonder likitleri çok uygun da almak istiyorum
Hocam çok iyi olur valla alışveriş yapan eden varsa bilgi verirse süper olur kendilerine yazdım konuştuk sayfa bizim zaten diye söylendi paylaşım yapsam sıkıntı olurmu dedim siz nasıl isterseniz dedi birkaç kişide alışveriş yaptığını yazarsa fiyatlarda uygun kampanya yapmışlar alınır yani bişeler@GaziHazar hocam, bu soru daha öncede soruldu ama cevaben sponsor gibi bir cevap verilmisti sanirim. Bu güvenilir olduğu anlamına geliyor mu netlesmemisti. Net bir cevap varsa öğrenelim, soran olursa gönül rahatligiyla tavsiye edelim.
@GaziHazar@GaziHazar hocam, bu soru daha öncede soruldu ama cevaben sponsor gibi bir cevap verilmisti sanirim. Bu güvenilir olduğu anlamına geliyor mu netlesmemisti. Net bir cevap varsa öğrenelim, soran olursa gönül rahatligiyla tavsiye edelim.
Teşekkür ederim hocam tamamdırMerhabalar,
Google reklami değildir onlar. Forum sahibi Koba'nın tanıdığı sponsorlardır. Son 1 yıl içerisinde herhangi bir şikayet de almadım. Ancak siteleri ekşi sözlük ve şikayetvar sitelerinde aratabilirsiniz. Olumsuz bir yorum yoksa alışveriş yapılabilinir.
Yine de kendi güvenlik önlemlerinizi alarak alışveriş yapmanızı öneririm.
Hocam dediğiniz gibi araştırdım baktım olumsuz birşey yazmıyor burdan da alışveriş yapanlar illaki olmuştur onlarda açtığım posta yazarlar bu iş sonuca varır tam bir şekildeTeşekkür ederim hocam tamamdır
Sen kendin dene bence abiHocam dediğiniz gibi araştırdım baktım olumsuz birşey yazmıyor burdan da alışveriş yapanlar illaki olmuştur onlarda açtığım posta yazarlar bu iş sonuca varır tam bir şekilde
Vay gardaşım benim sen böyle dedinya öyle yapayımSen kendin dene bence abi![]()