• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nereden Bulurum? Ana sayfadaki reklam

@GaziHazar hocam, bu soru daha öncede soruldu ama cevaben sponsor gibi bir cevap verilmisti sanirim. Bu güvenilir olduğu anlamına geliyor mu netlesmemisti. Net bir cevap varsa öğrenelim, soran olursa gönül rahatligiyla tavsiye edelim.

@GaziHazar hocam, bu soru daha öncede soruldu ama cevaben sponsor gibi bir cevap verilmisti sanirim. Bu güvenilir olduğu anlamına geliyor mu netlesmemisti. Net bir cevap varsa öğrenelim, soran olursa gönül rahatligiyla tavsiye edelim.
Hocam çok iyi olur valla alışveriş yapan eden varsa bilgi verirse süper olur kendilerine yazdım konuştuk sayfa bizim zaten diye söylendi paylaşım yapsam sıkıntı olurmu dedim siz nasıl isterseniz dedi birkaç kişide alışveriş yaptığını yazarsa fiyatlarda uygun kampanya yapmışlar alınır yani bişeler

Merhabalar,

Google reklami değildir onlar. Forum sahibi Koba'nın tanıdığı sponsorlardır. Son 1 yıl içerisinde herhangi bir şikayet de almadım. Ancak siteleri ekşi sözlük ve şikayetvar sitelerinde aratabilirsiniz. Olumsuz bir yorum yoksa alışveriş yapılabilinir.

Yine de kendi güvenlik önlemlerinizi alarak alışveriş yapmanızı öneririm.

Merhabalar,

Google reklami değildir onlar. Forum sahibi Koba'nın tanıdığı sponsorlardır. Son 1 yıl içerisinde herhangi bir şikayet de almadım. Ancak siteleri ekşi sözlük ve şikayetvar sitelerinde aratabilirsiniz. Olumsuz bir yorum yoksa alışveriş yapılabilinir.

Yine de kendi güvenlik önlemlerinizi alarak alışveriş yapmanızı öneririm.
Teşekkür ederim hocam tamamdır

Geri