• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Almanya'da Gümrük Vergisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tebemiyav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tebemiyav

Community
Fasttech'ten Almanya'ya 100$'lık sipariş geçsem. Gümrük ve vergisinde sıkıntı olur mu. Gümrükte takılır mı, vergi çıkarsa ne kadar olur. Bizim bıyıklı gümrükçü abiler neler yaptıracaklar daha bize bakalım ????????

Fasttech'ten Almanya'ya 100$'lık sipariş geçsem. Gümrük ve vergisinde sıkıntı olur mu. Gümrükte takılır mı, vergi çıkarsa ne kadar olur. Bizim bıyıklı gümrükçü abiler neler yaptıracaklar daha bize bakalım ????????
Gecen ay ft den 2 ürün alip Almanya ya kargo yaptırdım, herhangi bir ücret çıkmadı. Dhl kargo ile teslimati yapıldı.

Ft de 32 dolarlık ürün için 2,5 dolar gibi vergi çıktı (bulgaristan). Siparişin ödemesini yapacağınız zaman vergisini de peşin ödeyebiliyorsunuz

Zamanında Amerika'dan ecigexpress den Almanya'ya 300ml (100 ml 3 şişe) aroma siparişi vermiştim 29 dolarda kargo ücreti ödemiştim ama Alman gümrüğünden geri dönmüştü, ecigexpress para iadesi yerine hediye kartı verdi bende 3 şişe yerine 30ml ve 10ml'lik şişelerden tekrar Almanya'ya sipariş verdim gümrük ücreti dahi ödemeden geçmişti Almanya'daki adrese, o zaman demek ki bu gümrük işleri sadece bizdeki gibi saçma sapan işlemiyor tüm dünyada böyle sanırım diye düşünmüştüm :)

Birşey sormak istiyorum yakınlarda 2fdeal'dan alışveriş yapan oldumu acaba. Normalde surekli aliexpress yada fasttechden alışveriş yapıp Almanya'ya kargolatirdım gelen olunca getirirdi, dünden beri 2fdealdan alışveriş yapmaya calisiyorum ödeme kredi kartini secmeme ragmen tamamlanmiyor ödemeyi cekmiyor kartımdan. Türkiye'den kredi kartı ile alisveris yapmaya çalışıp, Almanyaya göndermek istedigimdenmi oluyor acaba, musteri hizmetleride birsey demiyor çünkü

Zamanında Amerika'dan ecigexpress den Almanya'ya 300ml (100 ml 3 şişe) aroma siparişi vermiştim 29 dolarda kargo ücreti ödemiştim ama Alman gümrüğünden geri dönmüştü, ecigexpress para iadesi yerine hediye kartı verdi bende 3 şişe yerine 30ml ve 10ml'lik şişelerden tekrar Almanya'ya sipariş verdim gümrük ücreti dahi ödemeden geçmişti Almanya'daki adrese, o zaman demek ki bu gümrük işleri sadece bizdeki gibi saçma sapan işlemiyor tüm dünyada böyle sanırım diye düşünmüştüm :)
sıvı kısıtlamaları ve nikotin kısıtlamaları var ab üye ülkelerde 100ml o yüzden dönmüştür
bizdeki de saçma değil gözden kaçanlar geçiyor yoksa gümrük memurunun kargosunu bile çat çat iade ediyor adamlar kim/pim merkezi affetmiyor

Almanya için... avrupa dışından gelen kargoların 23 euro üstü vergiye tabi.Benim vergiye tabi 10 dan fazla kargom geçti sadece 1 ad.50 dolarlık kargoma 25 euro vergi kestiler.Bilgine
Not:Vergi çıkarsa kargonun değerine yakın vergi parası kesiyorlar.

Son düzenleme:
Geri