Hocam kusura bakmayın bu yurtdışı işlerinden pek anlamıyorum. 3F ve 2F'den kastınız nedir acaba?Ft uzerinden deneyimim yok ama 3F ve 2F paketlerinden herhangi bir ekstra odeme/vergi falan alinmamisti. takilma vs olmuyor zaten.
sildim ki ???? ????bak hele pisti olduk yine ????
Hocam teşekkürler. Bu 3F ve 2F adlı siteden alışverişlerde sorunla pek karşılaşmıyoruz yani. Doğru anladım değil mi?
Gecen ay ft den 2 ürün alip Almanya ya kargo yaptırdım, herhangi bir ücret çıkmadı. Dhl kargo ile teslimati yapıldı.Fasttech'ten Almanya'ya 100$'lık sipariş geçsem. Gümrük ve vergisinde sıkıntı olur mu. Gümrükte takılır mı, vergi çıkarsa ne kadar olur. Bizim bıyıklı gümrükçü abiler neler yaptıracaklar daha bize bakalım ????????
Mahzuru yoksa ürünler neydi ve tutarları ne kadardı acaba. FT 'ye ekstra vergi vs. ön ödeme yaptınız mıGecen ay ft den 2 ürün alip Almanya ya kargo yaptırdım, herhangi bir ücret çıkmadı. Dhl kargo ile teslimati yapıldı.
Kargolar Almanya depolarından falan mı çıktı acaba hocam, kargo takibi nereden başlamıştı? Avrupa birliği ülkeleri de Çin kargolarına vergi çıkartıyor diye biliyordum ben..Gecen ay ft den 2 ürün alip Almanya ya kargo yaptırdım, herhangi bir ücret çıkmadı. Dhl kargo ile teslimati yapıldı.
Ft de 32 dolarlık ürün için 2,5 dolar gibi vergi çıktı (bulgaristan). Siparişin ödemesini yapacağınız zaman vergisini de peşin ödeyebiliyorsunuzFasttech'ten Almanya'ya 100$'lık sipariş geçsem. Gümrük ve vergisinde sıkıntı olur mu. Gümrükte takılır mı, vergi çıkarsa ne kadar olur. Bizim bıyıklı gümrükçü abiler neler yaptıracaklar daha bize bakalım ????????
Çin'den gönderim yapıldı, kargo takibide oradan başladı. 10 gün gibi bir sürede teslim edildi.Kargolar Almanya depolarından falan mı çıktı acaba hocam, kargo takibi nereden başlamıştı? Avrupa birliği ülkeleri de Çin kargolarına vergi çıkartıyor diye biliyordum ben..
Hocam teşekkürler. Bu 3F ve 2F adlı siteden alışverişlerde sorunla pek karşılaşmıyoruz yani. Doğru anladım değil mi?
Anladım hocam. Teşekkürler tekrardan.evet bu siteler guvenilir ve gonderinin arkasinda duran firmalar.
ama eger turkiye icin dusunuyorsaniz muhtemelen gondermezler.
sıvı kısıtlamaları ve nikotin kısıtlamaları var ab üye ülkelerde 100ml o yüzden dönmüştürZamanında Amerika'dan ecigexpress den Almanya'ya 300ml (100 ml 3 şişe) aroma siparişi vermiştim 29 dolarda kargo ücreti ödemiştim ama Alman gümrüğünden geri dönmüştü, ecigexpress para iadesi yerine hediye kartı verdi bende 3 şişe yerine 30ml ve 10ml'lik şişelerden tekrar Almanya'ya sipariş verdim gümrük ücreti dahi ödemeden geçmişti Almanya'daki adrese, o zaman demek ki bu gümrük işleri sadece bizdeki gibi saçma sapan işlemiyor tüm dünyada böyle sanırım diye düşünmüştüm