krst_shn
Community
Butceyi cok askiyoe hocam 700-800 tl suan cok gelir bana daha uygun fiyatli stabil bi cihaz ariyorum
ben bu cihazı kastediyorum bir karışıklık olmasın ikinci eli 250 civarına bulunabilir diye tahmin ediyorum.
Butceyi cok askiyoe hocam 700-800 tl suan cok gelir bana daha uygun fiyatli stabil bi cihaz ariyorum
hocam belki bildirimlerin hepsini açmışsınızdır,tekrar bir kontrol edin derim.Saat başı nabız kontrol veya aramalarında mesajlarda titreme özelliği kapalı şekilde dediğiniz gibi 2 3 hafta rahat gidiyor şarjı..bende kullanmayalı başlayalı 3 4 ay oluyorşanssız bir miband 3 kullanıcısıyım, son 1 haftadır ciddi şarj problemi yaşıyorum. 2-3 hafta aralığında giden şarjım 4 gün gider oldu bir anda.
bu arada miband 3/4 yerine amazfit bip önerebilirim. apple watch sayesinde iyice kanıksanmış bir saat görünümünde olmasıyla her türlü kıyafet ile daha uyumlu olacaktır. ayrıca ekran performansı (gündüz/gece) miband ile kıyasla oldukça başarılı.
yok hocam hiçbir ayarı değiştirmeden bir anda şarj problemi yaşamaya başladım. hiç sevmediğim bir söz var, elektronik şans işidir diye. işte maalesef tam olarak o durumu yaşıyorum şu an.hocam belki bildirimlerin hepsini açmışsınızdır,tekrar bir kontrol edin derim.Saat başı nabız kontrol veya aramalarında mesajlarda titreme özelliği kapalı şekilde dediğiniz gibi 2 3 hafta rahat gidiyor şarjı..bende kullanmayalı başlayalı 3 4 ay oluyor