Genel Sohbet Akıllı bileklik onerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Madao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şanssız bir miband 3 kullanıcısıyım, son 1 haftadır ciddi şarj problemi yaşıyorum. 2-3 hafta aralığında giden şarjım 4 gün gider oldu bir anda.

bu arada miband 3/4 yerine amazfit bip önerebilirim. apple watch sayesinde iyice kanıksanmış bir saat görünümünde olmasıyla her türlü kıyafet ile daha uyumlu olacaktır. ayrıca ekran performansı (gündüz/gece) miband ile kıyasla oldukça başarılı.
hocam belki bildirimlerin hepsini açmışsınızdır,tekrar bir kontrol edin derim.Saat başı nabız kontrol veya aramalarında mesajlarda titreme özelliği kapalı şekilde dediğiniz gibi 2 3 hafta rahat gidiyor şarjı..bende kullanmayalı başlayalı 3 4 ay oluyor

hocam belki bildirimlerin hepsini açmışsınızdır,tekrar bir kontrol edin derim.Saat başı nabız kontrol veya aramalarında mesajlarda titreme özelliği kapalı şekilde dediğiniz gibi 2 3 hafta rahat gidiyor şarjı..bende kullanmayalı başlayalı 3 4 ay oluyor
yok hocam hiçbir ayarı değiştirmeden bir anda şarj problemi yaşamaya başladım. hiç sevmediğim bir söz var, elektronik şans işidir diye. işte maalesef tam olarak o durumu yaşıyorum şu an.

Geri