Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri İstiyorum? | E-Sigara2K Civarında Pod Mod Arıyorum
öncelikle tütünmü meyvamı pastanemi? ben tütün ağarlıklı patane aromalarını tercih ediyorum. hatta hem tütün hem pastane de buldum sonunda.custard kingdıye lıkıt buldum. yeni başlıyorsan forumdaki satıcılardan hazır likit almanı öneririm. bende senin gibi yeni başladım ve DL içiyorum. ben 1 ay sonra dıykıte gectim. salt lıkıt hıc denemedım ve denemeyıde dusunmuyorum sebebine gelırsek e-sıgaradakı amacımız nık. dusurmektı. bır arkadas 24 mg salt yazmıs ne kadar yanlıs.(arkadas DL ıcecegını belırtmıs oysakı) DL içimde 6mg ustune cıkılmaz. yok ben ıcerım dersen de gece çarpıntılarını göze almış olursun. ek olarak mutlaka meşhur heisenberg almalısın buharcı diline çözüm olarak. her siparişimde olmassa olmazım. 15ml alıp %15den demllerım. meyve aromalarında seçenek hangi meyveyi seviyorsun acaba? mesela ben ananas sevmezken sen sevebilirsin.
@Nasreddin Hoca denedım begendım dıgerlerını denemedıgım ıcın soyleyemem. ama deneyen arkadaslar yazsınlar. falcon kimya dan nbase alıp demlıyorum hoca dısında
2 gun once golden kımya denedım daha az aroma oranıyla aynı sonuca ulastım (malum aroma bobrek killer) yine tütün agarlıklı bol heisenbergli. wp grubumuzdan bır arkadasta nasty juice caramel tobacco ve black note hediye yolladı. bu orjinal aroma cok baska. ancak kesınlıkle efektör kullandıklarını dusunuyorum. bu tatlara dıykıtlerde ulasmak mumkun olmuyor.