hocam salt konusunda herkesin kafası karışık sanırımKullandığınız cihaz DL bir cihaz. İçeriğinden de sanırım aşağıdaki ohm ve W değerlerine sahip coiller çıkıyor. Benim bu konuda ki görüşümü bilen bilir, her yerde yazdım, DL içim türünde salt gereksiz risk almaktır, MG değerini yükseltmek bu riski daha da arttırmaktır. Bu arada kullandığınız cihaz likit sızdırması ile meşhurmuş bir kaç araştırma ile karşıma çıkan ilk sonuç bu oldu, dikkat edin.
Ekli dosyayı görüntüle 66073
Hocam ben bu cihaza 50/50 bile koydum sızdırmadı.Kullandığınız cihaz DL bir cihaz. İçeriğinden de sanırım aşağıdaki ohm ve W değerlerine sahip coiller çıkıyor. Benim bu konuda ki görüşümü bilen bilir, her yerde yazdım, DL içim türünde salt gereksiz risk almaktır, MG değerini yükseltmek bu riski daha da arttırmaktır. Bu arada kullandığınız cihaz likit sızdırması ile meşhurmuş bir kaç araştırma ile karşıma çıkan ilk sonuç bu oldu, dikkat edin.
Ekli dosyayı görüntüle 66073
Freebase kesmiyor ne yapalım, mecbur salt kullanıcaz.hocam salt konusunda herkesin kafası karışık sanırım
10mg derken biz 10mg nikotşn tuzu var demek istiyoruz
ancak nikotin tuzu içindeki nikotin miktarı %40-60 arasıdır (çok değişken bir durum firma kullanılan malzeme vs etkiler)
yani 10mg salt nic likitte 4-6mg arası nikotin vardır, böylece klasik dl içim aralığında olur
ben 12mg salt base alıp dl demledim, %10 aroma ile bu oran 10.8e düştü, aldığım firma %45 nikotin içerir diye gördüm böylece oran %4.8 nikotin oldu, 6mg base alıp %10 aroma demleseydim de 5.4 olacaktı ama içimi rahat oldu
salt nic öcü değildir, uzun süre dl likitlerde vs kullandı büyük firmalar
Valla hocam bahsettiğiniz bu bilinmeyenler, güven faktörü, bu işlere yeni başlayanların sizin kadar hesap kitap bilmiyor olması vs vs derken ana başlıkta dediğime geliyor benim için olay, ne gerek var riske. Zaten sektörde kimin eli kimin cebinde belli değil, kim kime ne gönderiyor belli değilken, nikotinde şakaya alınacak bir detay değilken gereksiz buluyorum. Ben bile ne kadar zamandır buralardayım, sizin yaptığınız hesaplara hiç kafa yormadığımdan ben bile anlamıyorum. Çok teferruat, karmaşa bir sürü detay kafa yoruyor. Ben eşeği sağlam kazığa bağlamak adına insanlara, çok hesap kitap detay da bilmiyorlarsa yada her hangi bir yanlış anlaşılmada iş ciddiye binebileceği için vicdanen kendime engel olamadığımdan kullanmayın diyorum. Muhtemeldir ki demeye de devam edeceğim, ama tabi kişilerin iyi bir araştırma sonrasında kendi tercihleri.hocam salt konusunda herkesin kafası karışık sanırım
10mg derken biz 10mg nikotşn tuzu var demek istiyoruz
ancak nikotin tuzu içindeki nikotin miktarı %40-60 arasıdır (çok değişken bir durum firma kullanılan malzeme vs etkiler)
yani 10mg salt nic likitte 4-6mg arası nikotin vardır, böylece klasik dl içim aralığında olur
ben 12mg salt base alıp dl demledim, %10 aroma ile bu oran 10.8e düştü, aldığım firma %45 nikotin içerir diye gördüm böylece oran %4.8 nikotin oldu, 6mg base alıp %10 aroma demleseydim de 5.4 olacaktı ama içimi rahat oldu
salt nic öcü değildir, uzun süre dl likitlerde vs kullandı büyük firmalar
Hocam tamam hoş diyorsun da, bir şeyi atlıyorsun. Sigarayı bıraktım, beni 6mg freebase kesmiyor akşama kadar 8 ml likit bitiriyorum. Ama iş salt'a geldiğinde 2 ml e kadar düştü. Bence sigarayı yeni bırakmış herkes salt içmeli.Valla hocam bahsettiğiniz bu bilinmeyenler, güven faktörü, bu işlere yeni başlayanların sizin kadar hesap kitap bilmiyor olması vs vs derken ana başlıkta dediğime geliyor benim için olay, ne gerek var riske. Zaten sektörde kimin eli kimin cebinde belli değil, kim kime ne gönderiyor belli değilken, nikotinde şakaya alınacak bir detay değilken gereksiz buluyorum. Ben bile ne kadar zamandır buralardayım, sizin yaptığınız hesaplara hiç kafa yormadığımdan ben bile anlamıyorum. Çok teferruat, karmaşa bir sürü detay kafa yoruyor. Ben eşeği sağlam kazığa bağlamak adına insanlara, çok hesap kitap detay da bilmiyorlarsa yada her hangi bir yanlış anlaşılmada iş ciddiye binebileceği için vicdanen kendime engel olamadığımdan kullanmayın diyorum. Muhtemeldir ki demeye de devam edeceğim, ama tabi kişilerin iyi bir araştırma sonrasında kendi tercihleri.
Freebase nikotin oranını arttır diyecekseniz, denedim ancak çok boğuyor. Birde Freebase nikotin, salt nikotin kadar hızlı ve güçlü bir nikotin etkisi sağlamaz.beni 6mg freebase kesmiyor
hocam salt ile hata yapan herşeyde yapar, bu işlerde sormak hesaplamak hem sağlığı hem bütçeyi koruyor açıkcasıValla hocam bahsettiğiniz bu bilinmeyenler, güven faktörü, bu işlere yeni başlayanların sizin kadar hesap kitap bilmiyor olması vs vs derken ana başlıkta dediğime geliyor benim için olay, ne gerek var riske. Zaten sektörde kimin eli kimin cebinde belli değil, kim kime ne gönderiyor belli değilken, nikotinde şakaya alınacak bir detay değilken gereksiz buluyorum. Ben bile ne kadar zamandır buralardayım, sizin yaptığınız hesaplara hiç kafa yormadığımdan ben bile anlamıyorum. Çok teferruat, karmaşa bir sürü detay kafa yoruyor. Ben eşeği sağlam kazığa bağlamak adına insanlara, çok hesap kitap detay da bilmiyorlarsa yada her hangi bir yanlış anlaşılmada iş ciddiye binebileceği için vicdanen kendime engel olamadığımdan kullanmayın diyorum. Muhtemeldir ki demeye de devam edeceğim, ama tabi kişilerin iyi bir araştırma sonrasında kendi tercihleri.
evet salt çok etkili bu konuda ama dl salt da içsen aynı içersin, bende dl içerken abartıyorum ama mtl güzelHocam tamam hoş diyorsun da, bir şeyi atlıyorsun. Sigarayı bıraktım, beni 6mg freebase kesmiyor akşama kadar 8 ml likit bitiriyorum. Ama iş salt'a geldiğinde 2 ml e kadar düştü. Bence sigarayı yeni bırakmış herkes salt içmeli.
sağlar aslında ama içemezsin hocamFreebase nikotin oranını arttır diyecekseniz, denedim ancak çok boğuyor. Birde Freebase nikotin, salt nikotin kadar hızlı ve güçlü bir nikotin etkisi sağlamaz.
yenı bırakan salt ıcmelı yorumunuza katılmıyorum. ısteyen ıstedıgını ıcer ben 9 aydır esıg kullanıyorum dırek dl ılE basladım6mg sımdı mtl denemelerıne baslayacagım.Hocam tamam hoş diyorsun da, bir şeyi atlıyorsun. Sigarayı bıraktım, beni 6mg freebase kesmiyor akşama kadar 8 ml likit bitiriyorum. Ama iş salt'a geldiğinde 2 ml e kadar düştü. Bence sigarayı yeni bırakmış herkes salt içmeli.