• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara 1 Sene ve Üzeri Kullandığınız Sihirli Mod + Ato Nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan h.a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

h.a

Community
Selamlar Herkese...
1 /2 Sene ve Üzeri Değiştirmeden Kullandığınız Mod + Ato Nedir diye bir konu açsam ?
hatta Mod+Ato + Likit + Tel + Pamuk vs de eklenebilir...

Not: buraya mı veya başka bir bölüme mi karar veremedim,
değerlendirilip ilgili bölüme taşınabilir...

Örneğin Bende 1,5 /2 senedir,
Gus Momentous V2 ve Gus Zest, Expromizer 1.1,
Gus Mech Mod ,
Five Paawns Grand Master Likit
Temco 27 Ga Tel ( 2mm klavuza 6/7 tur hafif aralıklı)
Cotton Bacon v2 ve Juşcy Wix Pamuk...

2013’ten bu yana buhar soluyorum.
Bir çokları geldi geçti.

Yeni moda akımında sabit durduğum (bir yıl olacaktır yakında) Dvarw, Dicodes tube ve Eco AIO pod’dur ki bu pod’da tek coille sek içimde rekorum 34 gündür :)
Daha da giderdi muhtemelen ama pod elimden kayıp binbir parça olduğunda nihayetini göremedim.

Sırada daha denemediğim, sıra gelmeyen Dvarw 16, K1000 Plus Kit, Shanlaan Lite var.

Öyle sanıyorumki Dvarw 16 ile Shanlaan da uzun dönemler emektarlık yapacak.

Bir 6 ay sonra mod ato da değişiklik olmazsa buraya yazacağım :LOL:
İlk başlarda arayış çok oluyor doğal olarak. Ama bu saatten sonra mod arayışım yok. Kayfun v4 ü de değiştirmeyi hiç düşünmüyorum. Yanında dram 2 var. Sadede elimdeki ion u çıkarıp şöyle güzel bir ato daha ekleyip bozulana ya da bırakana kadar devam diyeceğim. (y)

Bir 6 ay sonra mod ato da değişiklik olmazsa buraya yazacağım :LOL:
İlk başlarda arayış çok oluyor doğal olarak. Ama bu saatten sonra mod arayışım yok. Kayfun v4 ü de değiştirmeyi hiç düşünmüyorum. Yanında dram 2 var. Sadede elimdeki ion u çıkarıp şöyle güzel bir ato daha ekleyip bozulana ya da bırakana kadar devam diyeceğim. (y)
Başgan Zeuz Modunu da ben alabilirim. ?? Bodrum'dan selamlar.

Sx Mini Q Class, Kendo Gold Edition, Coilology 26+36 ni80 clapton. Juggerknot atomizer da 6-7 ay oldu. Uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum.

• Beğendim
Tepkiler: h.a
selamlar ;
2016 yılından beri pico modumu kullanıyorum :) üzerinde troy 1xv3 mevcut , ona ek olarak spica , spica pro kullanıyorum
2017 yılından beri de Hcigar VT75D modumu kullanıyorum ;) üzerinde Serpent 25 mevcut , ona ek olarak Peerless kullanıyorum

her iki moddan ve atomizerlerimden gerçekten memnunum tek sıkıntım ısı kontrollü telleri kullanamak :D bir gün ama bir gün elbet kullanacağım :) herşey güzel olucak :)

Vt 75 nano + phenomenon lite v2
Radius + expromizer v2.1 (ikisi de siyah)
1 yıl olmadı ama Dani mini + Dome v3

Edit : Alındığından beri hiç ayrılmayan ikili ise , pico + ida rda :) çok güzeller...
Beraberlikleri ise rahat 3 sene olmuştur,belki fazla. Şu an gençlik birbiriyle bu kadar takılmıyor :)

Hayırlı akşamlar.. Cihazı ilk aldığım zamanlardaki fotoğraflarını bulamadım 02.02.2017 tarihinde almıştım pico kit ve hemen ardından MTL sevdam ile beraber expromizer 2.1, skyline, expromizer v3, sanırım değiştirmeyeceğim tek atomzer Spica Pro olarak devam etmekteyim. Pico kit siyah olduğu için farklı atomizer taktığımda çok göze hitap etmeyen bir görüntü ortaya çıkıyordu. Bende gri ye boyadım :) Yapım aşamaları kullandığım atomizerler vs. tek tek ekliyorum..

1382

Ekli dosyalar

• IMG_6772.JPG
    IMG_6772.JPG
    20.3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6774.JPG
    IMG_6774.JPG
    15.3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6775.JPG
    IMG_6775.JPG
    15.7 KB · Görüntüleme: 48
  • Attachment-1.jpeg