Zwecklos
Community
Selamlar buhardaşlar,
ZQ Vi Pod Mod edindim ama biraz hızlı oldu, araştırdığım kafama da yatan bir modeldi, denk geldi bir anda alıverdim.
Şuan kendim Majör MTL rta kullanıyorum ama çalıştığım firma da Sigara içmek biraz sorun, arada da gümrüğe limana gidip geliyorum koca mod vs taşıması zor oluyor, Ufak bir mod edinmek yerine direk en azından dışarı da taşıma olsun birçok konuda podu iyi buldum, kendimi açıklama faslını bırakıp soruya geçmek istiyorum artık ????
1. ZQ Vi Sıkılık durumu nasıldır ?
( Majör kullandığımı dikkate alırsanız sevinirim)
2. Boğaz vurumu nasıldır ?
3. Aroma olarak çok birşey istemiyorum ama yorumlarsanız iyi olur
4. Akıtması sıçratması var mıdır ?
5. 60/40 Evyap 9 MG likitlerimi kullansam herhangi bir Problem yaratır mı ?
Kısaca soruları yanıtlarsanız ve eğer kendi görüşleriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
ZQ Vi Pod Mod edindim ama biraz hızlı oldu, araştırdığım kafama da yatan bir modeldi, denk geldi bir anda alıverdim.
Şuan kendim Majör MTL rta kullanıyorum ama çalıştığım firma da Sigara içmek biraz sorun, arada da gümrüğe limana gidip geliyorum koca mod vs taşıması zor oluyor, Ufak bir mod edinmek yerine direk en azından dışarı da taşıma olsun birçok konuda podu iyi buldum, kendimi açıklama faslını bırakıp soruya geçmek istiyorum artık ????
1. ZQ Vi Sıkılık durumu nasıldır ?
( Majör kullandığımı dikkate alırsanız sevinirim)
2. Boğaz vurumu nasıldır ?
3. Aroma olarak çok birşey istemiyorum ama yorumlarsanız iyi olur
4. Akıtması sıçratması var mıdır ?
5. 60/40 Evyap 9 MG likitlerimi kullansam herhangi bir Problem yaratır mı ?
Kısaca soruları yanıtlarsanız ve eğer kendi görüşleriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Oyla
0