• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara ZQ Vi Pod Mod hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zwecklos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zwecklos

Community
Selamlar buhardaşlar,

ZQ Vi Pod Mod edindim ama biraz hızlı oldu, araştırdığım kafama da yatan bir modeldi, denk geldi bir anda alıverdim.

Şuan kendim Majör MTL rta kullanıyorum ama çalıştığım firma da Sigara içmek biraz sorun, arada da gümrüğe limana gidip geliyorum koca mod vs taşıması zor oluyor, Ufak bir mod edinmek yerine direk en azından dışarı da taşıma olsun birçok konuda podu iyi buldum, kendimi açıklama faslını bırakıp soruya geçmek istiyorum artık ????

1. ZQ Vi Sıkılık durumu nasıldır ?
( Majör kullandığımı dikkate alırsanız sevinirim)
2. Boğaz vurumu nasıldır ?
3. Aroma olarak çok birşey istemiyorum ama yorumlarsanız iyi olur :)
4. Akıtması sıçratması var mıdır ?
5. 60/40 Evyap 9 MG likitlerimi kullansam herhangi bir Problem yaratır mı ?

Kısaca soruları yanıtlarsanız ve eğer kendi görüşleriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar. :)

Oyla 0
Bir süredir ara ara kullanıyorum ZQ podu. Aman aman kurcalayamadım ama, sıkılık çok sıkı değil. Neticede pod bir ürün :)
Aroma gayet yerinde, normal kendi yaptığım likitler ile kullandım bir eksiğini ve besleme sorununu görmedim. He salt likit ile daha eforlu olacaktır ama seri çekimlerde dahi besleme sorunu yaşamadım evyap 9mg likitler ile. Kurulum alanı gayet kolay, standardın biraz dışında ama 1 video 2 deneme ile el alışacağını düşünüyorum. Pil durumu da beni tam gün götürüyor.

Bir süredir ara ara kullanıyorum ZQ podu. Aman aman kurcalayamadım ama, sıkılık çok sıkı değil. Neticede pod bir ürün :)
Aroma gayet yerinde, normal kendi yaptığım likitler ile kullandım bir eksiğini ve besleme sorununu görmedim. He salt likit ile daha eforlu olacaktır ama seri çekimlerde dahi besleme sorunu yaşamadım evyap 9mg likitler ile. Kurulum alanı gayet kolay, standardın biraz dışında ama 1 video 2 deneme ile el alışacağını düşünüyorum. Pil durumu da beni tam gün götürüyor.
Teşekkürler yorum için benim de elime dün ulaştı sıkılığını sevdim kendi likitimi koydum direk aroması gerçekten çok iyi, ama en çok aradığım özellik olan boğaz vurumunu bulamadım yani ara ara denk geliyor, şimdi tel sipariş ettim 1.3-1.5 nr r nr olmak üzere 2 kartuşa da farklı ohmlar sarıp deneyeceğim eğer boğaz vurumunu da yakalarsam mükemmel olacak ve dediğiniz gibi besleme sorunu yaşamadım bende, boğaz vurumu haricinde herşey mükemmel

Teşekkürler yorum için benim de elime dün ulaştı sıkılığını sevdim kendi likitimi koydum direk aroması gerçekten çok iyi, ama en çok aradığım özellik olan boğaz vurumunu bulamadım yani ara ara denk geliyor, şimdi tel sipariş ettim 1.3-1.5 nr r nr olmak üzere 2 kartuşa da farklı ohmlar sarıp deneyeceğim eğer boğaz vurumunu da yakalarsam mükemmel olacak ve dediğiniz gibi besleme sorunu yaşamadım bende, boğaz vurumu haricinde herşey mükemmel
Hocam 28ga tel önermem zaten, bacaklar ısındıkça kartuşta yıpranma yapabiliyor. O yüzden nr r nr teller daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca nr r nr teller daha hızlı ısınıp soğuduğu için, daha rahat içim, daha uzun batarya ömrü ve nisbi de olsa boğaz vurumunu artıracaktır.

Hocam 28ga tel önermem zaten, bacaklar ısındıkça kartuşta yıpranma yapabiliyor. O yüzden nr r nr teller daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca nr r nr teller daha hızlı ısınıp soğuduğu için, daha rahat içim, daha uzun batarya ömrü ve nisbi de olsa boğaz vurumunu artıracaktır.
Aynen dediğiniz gibi nr r nr tel sipariş ettim umarım yarın elimde olur, bende deneyimlerimi burda paylaşırım :)

Geri