• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Zeus X Yardım

Nickim10Harf

Community
IMG_20200117_202640.jpg
İlk defa dual kullanıyorum ve hazır sarılı tel kullandığım için iki adet 0.50 A1 clapton olması lazım tel taktım cihaz kendince 75 watt a ayarlıyor fakat 4.7 volta dayanıyor bende 0.22 ohm değer için volt daha fazla yükselip sıkııntı olmasın diye 50 watt da kullanıyorum bunda bir sorun olurmu

Ve almam gerektiği zaman ortalama bir kullanım için mesela 40 ohm dual sarım için hangi teli hangi kalınlıkta almalıyım

Bazen çok uğraştırıyor hocam iki telin eşit yanması bunun bir methodu varmı acaba

Zeus x gibi dual decke single coil sarsam olmazmı hocam
eşit kesmek hocam
illaki biraz uğrastıracak
bir mtlci olarak iyi aroma veren tek coil yani bobin ile güzel aroma alacağız bir rta kullanmanız
burada güncel şartlar vb bir mtlciyi aşağı için gerek yorum , gerek güncel konulara hakim oluşu , gerek dl de üstat olduğu için @Anton diyorum
o yakın zamanda aktif olursa elinizdeki ato için iyi sarım ve 2. ato seçeneğiz de ideal bir seçim için çok faydalı olur

Bazen çok uğraştırıyor hocam iki telin eşit yanması bunun bir methodu varmı acaba

Zeus x gibi dual decke single coil sarsam olmazmı hocam

Meraklısı için zeux x Türkçe anlatım. Dual sarım ile devam ediniz. Tellerin vidalarini iyi sıkarsaniz ve tellerini aynı özelliklerde ise ( çeşit ve tur sayısı olarak) eşit kızartma konusunda sorun yaşamazsınız. Yukarıdaki videoda yine örnek bir sarım mevcut. Umarım faydalı olur. Selamlar

Meraklısı için zeux x Türkçe anlatım. Dual sarım ile devam ediniz. Tellerin vidalarini iyi sıkarsaniz ve tellerini aynı özelliklerde ise ( çeşit ve tur sayısı olarak) eşit kızartma konusunda sorun yaşamazsınız. Yukarıdaki videoda yine örnek bir sarım mevcut. Umarım faydalı olur. Selamlar
@Nickim10Harf hocam önce izlemediyseniz sizin için çok faydalı bir içerik
ıskalamayın diye tekrar etiketledim

Hocam saygılar 5-6 gün önce videonuzu izledim hatta çift coil ohm olayını sordum sizde otoban araba yol üzerinden olayı anlattınız o kişi bendim hatırlarsınız mutlaka :):D videoda bahsettiğiniz herşeyi hatırlıyorum tek bobinde pamuk az gelir dediniz bu arada yanıtınız için teşekkürler

Hocam saygılar 5-6 gün önce videonuzu izledim hatta çift coil ohm olayını sordum sizde otoban araba yol üzerinden olayı anlattınız o kişi bendim hatırlarsınız mutlaka :):D videoda bahsettiğiniz herşeyi hatırlıyorum tek bobinde pamuk az gelir dediniz bu arada yanıtınız için teşekkürler
aabalar bu devirde kolay gitmiyor hocam
gerek mtv ,ötv trafik sigortası vb
Not: diğer detaylarıda yazarsam balkondan atlarım diye ürktüm

şaka neyse güzel güzel örnek vermiş @vape.istanbul hocam
benim diğer detaylar kamu spotu
siz ne olursa olsun 2 coil hazılarken 2 coilin bacaklarını bir şekilde eşit kesmeye çalışın
gerisi olur
onun üzerine aynı şekilde pamuklarsanız olur gider

eşit kesmek hocam
illaki biraz uğrastıracak
bir mtlci olarak iyi aroma veren tek coil yani bobin ile güzel aroma alacağız bir rta kullanmanız
burada güncel şartlar vb bir mtlciyi aşağı için gerek yorum , gerek güncel konulara hakim oluşu , gerek dl de üstat olduğu için @Anton diyorum
o yakın zamanda aktif olursa elinizdeki ato için iyi sarım ve 2. ato seçeneğiz de ideal bir seçim için çok faydalı olur

Estağfurullah hocam, üstadlık ne haddime. Herkes gibi sıradan bir buharcıyım ben de. :) Çok teşekkür ederim bu güzel latifeniz için.

@Nickim10Harf zaten gereken her şey söylenmiş, benim ekleyeceğim ek bir şey yok. :) Başka bir sorunuz olursa alıntılayarak ya da etiketleyerek sorun, elimden geleni yapmaya çalışayım.

Geri