• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Zeus X Mi Dead Rabbit V2 Mi

emirbngl45

Community
Merhabalar başlıktada olduğu gibi Zeus x rta mı dead rabbit v2 mi sizce birbirlerine çok yakın olduklarını biliyorum lakin hangisini tercih etmeliyim bilemedim şimdiden teşekkürler herkese

Oyla 0
ben olsam dead rabbit alırdım, zeuslarla sıkıntı yaşayanlar olmuştu pamuklama konusu bi tık cinsmiş dead rabbit daha kolay deniliyordu bide likit doldurması dahs kolay bence..
hatta v2 bile almazdım dead rabbit alırdım, aralarında ciddi farklar yok base hava kanalı yapısı vs aynı sayılır (ama fat rabbit çıkmış bak o değişik biraz aynı fiyatsa denenebilir pek övüyo gavurlar) incelemelerde de değinirler çok fark yok diye
iki atomizer de hem single hem dual sarımlı, ikisi de üstten hava kanallı, ikisinin hava kanalı yapısı birbirine benzer
kısaca al birini vur ötekine:)

Merhabalar

Eğer tercih hakkım en son 2si arasında olsaydı Zeus-x derim. Nedenlerim daha once yazilanlarla biraz zıt düşecek. Affola ????

1- Rüştünü ispatlamış ve oturmus bir ato olması. Zeus single dan beri nerdeyse her modeli çıkaran Geekvape, zeus-x de durdu son bi kaç senedir.

Marka bazında da aynı seyleri söylemek mümkün. Hellvape rta isinde yeni sayılır ve yakın geçmişte major hatalar yaptığı atoları mevcut. (Ör: Md Mtl)

2- ilerde elden daha rahat cikarilacak bir ato olması. Bilinirliği daha fazla. En basitinden yarın bir gün cam lazım olsa zeus u rahatça bulursunuz.

3- Gerek Mtl, gerek Dl top cap i kaydırmalı bir çok ato kullanan biri olarak kaydırmalıyi hic tavsiye etmiyorum. (O sistemi başaran tek firma ironik şekilde öncüsü olan smok idi ????)

Hele alınacak ato bir DL atosu ise hiç mi hiç tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
Geri