• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Zeus X Atomizer Problem

GaziHazar

Admin
Zeus x atomizerim var. Sarim yapiyorum sanki likit yokmus gibi bir tat geliyor. Kuru kuru cekiyormusum gibi ama buhar cikiyor hafif aroma da var. Pamuk gevsek olunca likit sicratiyor. Likit de azalmiyor.

Sorun bende mi atomizerde mi? Coilli de boyle sorunlar olmuyor. Yol yakinken yollarimizi zeus la ayirsak mi ki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam o kadar cok video izledim ki videolari ezberledim ama olmuyor. Bu durum son 3 sarimdir var.

Önceden olmayıp şimdi olması garip, oringleri kontrol ettiniz mi peki :confused: eskiye göre ne farklı olabilir diye düşünüyorum ama aklıma da bir şey gelmiyor açıkçası

Hocam, Zeus atomizeri bilmem ama bazen başıma gelen bir durum var. Coilin vidalarını ve diğer vidalı bağlantı kısımlarını söküp, temizleyip, tekrardan kurulum yapıp denermisiniz.
510 içerisindeki + kutuplarıda sirkeli peçete ile temizleyin.
Temasta yaşanan ufak bir sorun bütün içim kalitesini etkiliyor.

Hocam öncelikle merhaba ben de Zeus x kullanıyorum ve bahsettiğiniz konuyu ben kendi saedığım tellerde yaşıyorum aynı olayı hazır tel kullanıyorum ben ve bu sorunu yaşamıyorum

Nasıl tel kullanıyorsunuz
Tellerin kalınlığı kaç awg
Kaç watta kullanıyorsunuz
Pamuklark çok mu sıkı takıyorsunuz

Hocalar cotton bacon hazir pamukla denedim hani iki ucu plastikli olanlardan olmadi. siki sandim normal pamuk kestim ic dis yaptim elimde yuvarladim telden gecerken ne cok eahat ne de cok zor gecti karar gibiydi. Teller de hani su coklu kutular var ya 0.45 lik 0.30 luk her birinden altisar olan onlardan her seferinde farkli tel kullandim. Sanirim sorun bende biraz daha deneyeyim.

son durum olarak yeniden sardım clapton. bu sefer sadece boğazda bir gıcıklanma hissi kaldı o kadar. biraz daha deneyeyim :)

Edit: TCR modda 430F 55W da oda kalmadı ++ belli bir çekimden sonra boğaz kuruluğu oluyor sadece sanırım bu da normal

Son düzenleme:
son durum olarak yeniden sardım clapton. bu sefer sadece boğazda bir gıcıklanma hissi kaldı o kadar. biraz daha deneyeyim :)

Edit: TCR modda 430F 55W da oda kalmadı ++ belli bir çekimden sonra boğaz kuruluğu oluyor sadece sanırım bu da normal
Eğer kullandığınız tel kanthal ise tcr modda kullanmak uygun değil , ayrıca o kutu içinde satılan tellerin kalitesi tartışılır , temco marka tel öneririm(temco marka telden üretilen performans telleri var tabi bulması biraz zor ve pahalıdır diğer tellere göre)

Sardığınız teller TCR modda kullanılmaz. Hatta o telleri direk çöpe atın. Çok dandikler.
Temco iyi bir markadır. Hatta bence en iyisi.
Eğer Temco teller ile yapılmış clapton bulamıyorsanız kendiniz yapabilir, ya da 26, 24 ga tel ile dümdüz sarımlar deneyebilirsiniz.
Sarımınızı steam-engine sitesinden muhakkak kontrol edin. Watt’ını hesaplanan gibi içerseniz sorununuz kalmaz.
Clapton tel saracaksanız mobil uygulamalardan faydalanın. Hazır clapton alacaksanız satın aldığınız kişiye “Dual sarım yapacağım, kaç watt ile içmeliyim?” diye sorun.
Kolay gelsin.

Sardığınız teller TCR modda kullanılmaz. Hatta o telleri direk çöpe atın. Çok dandikler.
Temco iyi bir markadır. Hatta bence en iyisi.
Eğer Temco teller ile yapılmış clapton bulamıyorsanız kendiniz yapabilir, ya da 26, 24 ga tel ile dümdüz sarımlar deneyebilirsiniz.
Sarımınızı steam-engine sitesinden muhakkak kontrol edin. Watt’ını hesaplanan gibi içerseniz sorununuz kalmaz.
Clapton tel saracaksanız mobil uygulamalardan faydalanın. Hazır clapton alacaksanız satın aldığınız kişiye “Dual sarım yapacağım, kaç watt ile içmeliyim?” diye sorun.
Kolay gelsin.
teşekkür ederim çok güzel bir açıklama oldu sanırım hem teller hem de pamuk kötü

Geri