• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nereden Bulurum? Yurtdışında esigara bulmak

OzdmrSelman

Community
Şu aralar iş gereği sık sık yurtdışı çeşitli noktalara 3-5 günlük seyahatlerim oluyor. Bunu nispeten avantaja çevirmek istiyorum, TR fiyatları malum ve her istediğimizi bulamıyoruz.
Gittiğim yerlerde de (e-sigaranın yasal olduğu ülkelere denk geldikçe) vapeshop yada ona benzer mağazalar dükkanlar vs rahat gezip göz atabileceğim yerlerin önerilerine ihtiyacım var. İllaki bu konuda bilgili hocalarım vardır.
Hangi ülkelerde, şehirlerde nerelere bakabilirim ? “Şimdi yazsam unutulur gider” diye düşünmeyin. Son derece tertipli düzenli biriyim. Her bir mesajı tüm detaylarıyla not alacağım.
Şimdiden teşekkürler… 😊

hocam dünyada kaç ülke var, her ülkede kaç şehir var biz sana nasıl yardım edelim? o kadar belirsiz bir soru sormuşsun ki...
sen gittiğin yerleri yazabilirsin ama en temizi gitmeden önce google ile bulmaktır
örneğin
Screenshot_2024-12-21-23-34-09-645_com.android.chrome.webp
maps ile de bulabilirsin
örneğin
Screenshot_2024-12-21-23-35-42-104_com.google.android.apps.maps.webp
haritalarda belgrad üzerine geldim vape yazdım birçok mağaza çıktı

hocam dünyada kaç ülke var, her ülkede kaç şehir var biz sana nasıl yardım edelim? o kadar belirsiz bir soru sormuşsun ki...
sen gittiğin yerleri yazabilirsin ama en temizi gitmeden önce google ile bulmaktır
örneğin
Ekli dosyayı görüntüle 65617
maps ile de bulabilirsin
örneğin
Ekli dosyayı görüntüle 65618
haritalarda belgrad üzerine geldim vape yazdım birçok mağaza çıktı
Hocam haklısınız baya ucu açık bir soru oldu 🤔😆ancak benim gibi bilmeyenler için de rehber bir konu olsun düşüncesiyle açtım konuyu. En azından bilenler hep bir elden hangi ülkelerde yasal onu listeleyebilirse, yasal olmanın verdiği rahatlıkla gezip inceleyebileceğimiz yerler hakkında bir kaynak olur konu. İnternette araştırma yapmaya çalışıyorum saçma saçma sonuçlar çıkıyor

Şu ana kadar Polonya, Sırbistan, Fransa bilgileri geldi.
Benim için yeterli ancak rehber bir konu olması açısından yetersiz gibi 🤔 forumdaş hocalarım nerde yahu ıssızlaşmış buralar 😆

Fiziksel mağazası var mıdır bunun? Fiziksel mağaza olarak sorduğu için önerdim.
hocam yok ama gerek de yok
yola çıkacağın günün sabahı siparişi ver
max 3günde elinde zaten fransa içi (gerçi önce sormak lazım, bazı eu firmalar çinden getirtiyo süreç uzuyo)
ingiltere için vampirevape öneririm
şöyle bir durum var ama, base nic aroma hatta likit bizde daha ucuza bulunabiliyor, yük etmeye gerek yok tfa fa nasty vb. alınacaksa
nadiren bizde cihaz/coil de ucuz oluyor,
mesela gürcüde çok pahalı...

hocam yok ama gerek de yok
yola çıkacağın günün sabahı siparişi ver
max 3günde elinde zaten fransa içi (gerçi önce sormak lazım, bazı eu firmalar çinden getirtiyo süreç uzuyo)
ingiltere için vampirevape öneririm
şöyle bir durum var ama, base nic aroma hatta likit bizde daha ucuza bulunabiliyor, yük etmeye gerek yok tfa fa nasty vb. alınacaksa
nadiren bizde cihaz/coil de ucuz oluyor,
mesela gürcüde çok pahalı...
Sadece ucuzluk ise evet tr de bulunabilir ama özellikle likit ve hatta baselere çok güvenemiyorum ben. Güvenilir kapalı şişe fabrikasyon base ve aroma getirtmeye çalışıyorum genelde. Bu hususta bulabildiğim nispeten büyük sayılacak petit var. Başka öneri varsa orayı da değerlendirelim

Sadece ucuzluk ise evet tr de bulunabilir ama özellikle likit ve hatta baselere çok güvenemiyorum ben. Güvenilir kapalı şişe fabrikasyon base ve aroma getirtmeye çalışıyorum genelde. Bu hususta bulabildiğim nispeten büyük sayılacak petit var. Başka öneri varsa orayı da değerlendirelim
vampirevape tabii
hocam açıkcası gidip chemnovatic almıyorsan, avrupa vb yerdeki gliserin vs. tüm madde satıcıya kadar aynı şekilde geliyor yani kendini yoruyorsun
bize aroma nasıl galonla geliyorsa nasty fabrikasına da benzer süreçte gidiyor, öyle +4 derece dorsede gitmiyor...
@AromaBurada kapalı paket chem getircekti ama noldu son durum çok emin olamadım

Geri