• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Yurt dışından nbase ve aroma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonurk40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oonurk40

Community
Herkese iyi günler arkadaşlar. Hafta sonu kendi aracımla Yunanistan'a gideceğim. Bir önceki gittiğimde mod ve bir adet aroma almıştım. Gümrükte kimse bakmamıştı bile. Şimdi alabileceğim kadar aroma ve nbase almak istiyorum. İçki, sigara gibi bu ürünlerde de sınır var mı ya da komple yasak mı? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

DL içim yapıyorsanız belki ama MTL için nbase alırsanız buradan pahalıya gelme ihtimali son derece yüksek. 60 adet nicshot’un minimum 120 euroya denk gelecek olması, baya sıkıntılı iş 😁

DL içim yapıyorsanız belki ama MTL için nbase alırsanız buradan pahalıya gelme ihtimali son derece yüksek. 60 adet nicshot’un minimum 120 euroya denk gelecek olması, baya sıkıntılı iş 😁
Yalnız üstadım cihaz alırken 100 ml nbase hediye ettiler. Evde her zaman kullandığım aroma vardı. Onu demledim. Aromanın tadı çok iyi geldi. doyum olarak da çok iyiydi. Devamlı İlke kimyadan Nirvana veya carlo base kullanırım. O nbaseleri dövdü resmen :)

Yalnız üstadım cihaz alırken 100 ml nbase hediye ettiler. Evde her zaman kullandığım aroma vardı. Onu demledim. Aromanın tadı çok iyi geldi. doyum olarak da çok iyiydi. Devamlı İlke kimyadan Nirvana veya carlo base kullanırım. O nbaseleri dövdü resmen :)
Kalite olarak çok fark oluyor hocam, bizde herkes %99.9 saflıkta ürün satıyor ama ne hikmetse dışarının en ucuz base’i bile hastanelik edercesine dövüyor 😁

beyler burası Türkiye, herşey dandik olacak tabii
antrepoya bakarken bisküvi vs etiketi incelerdim
bize gelen ürün belarus üretimi mesela içinde vanilya aroması var (doğala özdeş ama boru diil özdeş lan)
ingiltere üretimi olanda aroma yok anasını satayım vanilyanın kendisi var
dondurma makinesi alcam, tarife baktım şeker hariç hiçbir malzeme satılmıyor neredeyse (mesela condensed milk)
bu yüzden, yurt dışı nbase elbette kalitelidir bu gayet normal bir durum...
siz ciddi ciddi merck firmasının üst kalite ürününü bize sattıklarını mı zannettiniz?

beyler burası Türkiye, herşey dandik olacak tabii
antrepoya bakarken bisküvi vs etiketi incelerdim
bize gelen ürün belarus üretimi mesela içinde vanilya aroması var (doğala özdeş ama boru diil özdeş lan)
ingiltere üretimi olanda aroma yok anasını satayım vanilyanın kendisi var
dondurma makinesi alcam, tarife baktım şeker hariç hiçbir malzeme satılmıyor neredeyse (mesela condensed milk)
bu yüzden, yurt dışı nbase elbette kalitelidir bu gayet normal bir durum...
siz ciddi ciddi merck firmasının üst kalite ürününü bize sattıklarını mı zannettiniz?
Bundan yana bir sıkıntı yok hocam, yurtdışından gelen akrabalarım buradaki kolayı, enerji içeceğini dahi tüketmiyor. Ben sadece biz buranın kötü malına zaten alıştık, yurtdışından nbase almaya gerek var mı? düşüncesindeyim. Benim nikotin açısından içebileceğim bir nbase’e 80-90 adet nicshot karıştırmak gerekiyor litre başına. Maliyetini fazla buluyorum.

Bundan yana bir sıkıntı yok hocam, yurtdışından gelen akrabalarım buradaki kolayı, enerji içeceğini dahi tüketmiyor. Ben sadece biz buranın kötü malına zaten alıştık, yurtdışından nbase almaya gerek var mı? düşüncesindeyim. Benim nikotin açısından içebileceğim bir nbase’e 80-90 adet nicshot karıştırmak gerekiyor litre başına. Maliyetini fazla buluyorum.
hocam siz kaç mg içiyorsunuz ki? 100mg kadar seçenek var gavur illerinde...
maliyeti de şöyle görün, gavurda bir paket sigara 7eur, 3eur vozol alır, 7eur 100mg nicshot alır bizde de sigara 2eur
haliyle mal ucuz olacak ki sigarayı bırak bunu iç...

hocam siz kaç mg içiyorsunuz ki? 100mg kadar seçenek var gavur illerinde...
maliyeti de şöyle görün, gavurda bir paket sigara 7eur, 3eur vozol alır, 7eur 100mg nicshot alır bizde de sigara 2eur
haliyle mal ucuz olacak ki sigarayı bırak bunu iç...
Ben gezdiğim sitelerde sadece 20 mg/ml 10’luk şişeleri gördüm hocam, 100’lük varsa daha uyguna halledilir. 20’likten çok gerekiyor 15-18 mg için 😁

Şimdi baktım, 100 mg 250 ml nicshot + 1 lt Chemnovatic vg/pg ikilisi 50 euro civarına geliyormuş. 15 mg elde etmekten daha fazla
nikotin ve ürün toplamı 1 lt’den fazla olduğu halde ülkemizden uygun.

Son düzenleme:
Ben gezdiğim sitelerde sadece 20 mg/ml 10’luk şişeleri gördüm hocam, 100’lük varsa daha uyguna halledilir. 20’likten çok gerekiyor 15-18 mg için 😁
hocam var var, gavurda serbest ya mal çok
hatta chemnovatic firmasının 1000mg/ml salt solüsyonu bile var bi kaşık iç öl öyle tehlikeli malzeme
toz salt nic var gramla ölç koy mesela
bizde yasak, en dandik mal bile fiyatta uçuyor çoğu sitede haliyle sana nicshot bile satsalar hazır nbase'den pahalı gelir
bana kalsa en son nic eklerim demlemeden sonra mesela ama yassah hemşerim diyen devlet yüzünden olmuyor...

hocam var var, gavurda serbest ya mal çok
hatta chemnovatic firmasının 1000mg/ml salt solüsyonu bile var bi kaşık iç öl öyle tehlikeli malzeme
toz salt nic var gramla ölç koy mesela
bizde yasak, en dandik mal bile fiyatta uçuyor çoğu sitede haliyle sana nicshot bile satsalar hazır nbase'den pahalı gelir
bana kalsa en son nic eklerim demlemeden sonra mesela ama yassah hemşerim diyen devlet yüzünden olmuyor...
Ben ne güzel sadece 20 mg/ml var sanıyordum, mutluydum hocam neden moralimi bozdunuz ki? 50 euroya 1,25 lt 20 mg ürün elde ediyor insanlar 😁

Ben ne güzel sadece 20 mg/ml var sanıyordum, mutluydum hocam neden moralimi bozdunuz ki? 50 euroya 1,25 lt 20 mg ürün elde ediyor insanlar 😁
bende ediyorum hocam
ilkeden edemiyorum ama aromaburdadan alınır mesela hatta salt bile alınır
1000022040.jpg
24mg salt 100ml bu fiyat
1litre yolla desen 1.700
diğer firmalar da var wogen safir vs
seveni edeni var alınır ordan da
tabi bizdeki mal onlarla bir olamaz, keşke gelse de satsalar

Arkadaşlar 2 hafta önce Yunanistan'a büyük heveslerle gittim. Gezip dolaştıktan sonra büyük bir hevesle nbase ve aroma almak için vape shoplara bakayım dedim. 5 dükkandan 4 tanesi siestadaymış. diğeri de nbase ve aroma satmıyordu. Günübirlik gittiğimden arkama baka baka geri döndüm. Gidecek olanlara tavsiyem Üçten önce alışverişlerini yapmaları. Ayrıca gittiğim dükkanda çokça puff bar ve podlar vardı. puff barlar hakkında bir bilgim yok ama podlar ve smok ürünleri fiyat olarak yarı yarıyaydı.

bende ediyorum hocam
ilkeden edemiyorum ama aromaburdadan alınır mesela hatta salt bile alınır
Ekli dosyayı görüntüle 65352
24mg salt 100ml bu fiyat
1litre yolla desen 1.700
diğer firmalar da var wogen safir vs
seveni edeni var alınır ordan da
tabi bizdeki mal onlarla bir olamaz, keşke gelse de satsalar
Bayramdan sonra Carlo Erba VG gelecekmiş, onu bekliyorum hocam. Carlo veya Avoria harici pek tercih etmediğim için alamadım AromaBurada’dan.
Yurtdışında aynı fiyata gelse bile Chemnovatic’in etiketli şişeli ürünü geliyor. 17€ 1 lt base.

Bayramdan sonra Carlo Erba VG gelecekmiş, onu bekliyorum hocam. Carlo veya Avoria harici pek tercih etmediğim için alamadım AromaBurada’dan.
Yurtdışında aynı fiyata gelse bile Chemnovatic’in etiketli şişeli ürünü geliyor. 17€ 1 lt base.
zamanında alevkimya satardı kapalı şişe 1şt ama bunun kaçakçılığını yapana kadar aroma almak daha mantıklı olunca sanırım bıraktı
aromaburada carlo getirse keşke, mtl tütün için en güzeli bence

zamanında alevkimya satardı kapalı şişe 1şt ama bunun kaçakçılığını yapana kadar aroma almak daha mantıklı olunca sanırım bıraktı
Kaç senedir şunu bir kişi yapamadı arkadaş. Gerçi sitem ediyorum sürekli ama kaç kişi tercih eder, kaç tane bilinçli adam var orasını bilemiyorum. Belki de satana kadar anası ağladı adamın. Über platinum diamond kriptonit nbase yazınca daha çok talep görüyor olabilir.

Kaç senedir şunu bir kişi yapamadı arkadaş. Gerçi sitem ediyorum sürekli ama kaç kişi tercih eder, kaç tane bilinçli adam var orasını bilemiyorum. Belki de satana kadar anası ağladı adamın. Über platinum diamond kriptonit nbase yazınca daha çok talep görüyor olabilir.
abi nası yapsın? ülkeye girişi yasak o şekilde, nbase sokamıyoruz hatta yolcu beraberi bile nbase sokamazsın 100ml getir el koyarlar isteseler...
ha şu meret serbest kalsa mesela, nbase satışı fabrikadan kapalı şişeler şeklinde olanlar harici yasak olsa (mg nicshot ile ayarlanır) herkes kaliteli mal içerdi ama tütün lobisi...

Geri