• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Yerli Salt likit ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ryuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryuce

Community
Merhaba arkadaşlar, malum marka salt likitler 200₺ yi aştı, şuana kadar shot marka kullanıyordum çok da memnundum ama tedariği hep sıkıntı oldu, varsa bilen tedarikçisini tanıyan yorum yaparsa sevinirim, asıl sorum forumda araştırırken mobylabs ı farkettim, bu markanın salt likitini kullananlar veya başka bir ucuz yerli likit tavsiyesi olanlar yorum yapabilirmi, şimdiye kadar 2 kez yerli likit aldım birini hiç içemedim çünkü her çekimde mide bulandırıyordu geçenlerde bir tane daha aldım başka bir markadan, o da kesmiyor gibi geliyor çok çekiyorum bu sefer de bazen mide bulandırıyor. Napcaz mecbur 200₺ bayılcaz mı yoksa mobylabs bizi kurtarır mı kullananlar deyiversin bakalım

ben aldım
hep yeni aroma alayım diye farklı bir likit denedim ama tat koku açısından deneyimim şöyle
pops mango aldım kendime, kokusu yerinde, eşim kokusundan rahatsız olmadı bazı aromaları sevmez kendileri
tat konusunda diğer likitlerden farkını görmedim
bir şişe alınıp denenebilir bence

ben aldım
hep yeni aroma alayım diye farklı bir likit denedim ama tat koku açısından deneyimim şöyle
pops mango aldım kendime, kokusu yerinde, eşim kokusundan rahatsız olmadı bazı aromaları sevmez kendileri
tat konusunda diğer likitlerden farkını görmedim
bir şişe alınıp denenebilir bence
Yorum için teşekkürler, kaç mg aldınız? 35 kesermi 50nin içimi rahat olurmu bu konuda da tereddütteyim

Ne demek istediğinizi anladım hocam. Bir arion değil, raven gibi kendilerine özgü bir likitleri yok diye biliyorum. Reçeteleri orjinal mi yoksa hazır aroma ile mi demliyorlar onu da bilemiyorum ama benim için yeterli. Meyve pastane seven biri olarak silver tobacco hariç tüm likitlerini beğendim. Black tobacco çok başarılı, tütün seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim.

Ne demek istediğinizi anladım hocam. Bir arion değil, raven gibi kendilerine özgü bir likitleri yok diye biliyorum. Reçeteleri orjinal mi yoksa hazır aroma ile mi demliyorlar onu da bilemiyorum ama benim için yeterli. Meyve pastane seven biri olarak silver tobacco hariç tüm likitlerini beğendim. Black tobacco çok başarılı, tütün seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
google ile baktım bulamadım:(
değişik tütünleri her zaman denerim zira 10demlememin 9u tütün benim fikir edinmek iyidir

Geri