• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yeniden Sarılabilir Pod Mod Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krst_shn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krst_shn

Community
Biraz hızlı bir araştırma yapmaya çalıştım ancak, sanırım bir yönlendirmeye ihtiyaç duyuyorum. Çünkü aradığım cevabı tam olarak bulamadım gibi. Şu an pratik bir şekilde yeniden sarılabilir pod mod cihaz var mı acaba? Çetrefilli şekilde zorla açılan ve sarılan cihazlar gördüm ancak uzun vadede kullanabileceğimi sanmıyorum.

İlk başlarda pod mod'a ne gerek var desemde, artık taşınabilirlik açısından düşününce target pro mu taşımak zor geliyor. Eskiye nazaran kullanımı da azalttığım için performans beklentim de çok yok. O sebeple yukarıda belirttiğim yeniden sarılabilirlik özelliğini sağlayan bir pod mod varsa tavsiye bekliyorum. Yeniden sarılabilir olmayan ama kullanıcısını üzmeye pod mod önerisine de açığım ayrıca.

Bu yazdıklarım şu satırdan sonra sanki öneri başlığı altına yazılması gerekiyormuş gibi geldi ancak emin olamadım.

Oyla 0
Justfog Minifit ve c601 çok kolay sarılıyor araştırırsan pek çok video bulabilirsin, sarıldıktan sonra performansını daha iyi bulanlar bile var, ben ikisini de orjinal kartuşları ile kullandım, nbase ile benim için keyifliydi
Ayrıca joyetech ego aio eco kullandım kendi coilleri ile ama sarım yapıldığı söyleniyor ama bence çok zor olur
Kendi adıma bu üç cihazı da tavsiye ederim

Nautilus aio var. Klasik nautilus bvc coilleriyle de kullanılabiliyor. İhtiyaç olursa coillerde zorlanmadan sarılabilir. En azından performansı ortada olan bir coil ve bulunması da çok kolay.

Vapefly Jester ve smoant pasito diye 2 model var benim bildiğim.
Justfog Minifit ve c601 çok kolay sarılıyor araştırırsan pek çok video bulabilirsin, sarıldıktan sonra performansını daha iyi bulanlar bile var, ben ikisini de orjinal kartuşları ile kullandım, nbase ile benim için keyifliydi
Ayrıca joyetech ego aio eco kullandım kendi coilleri ile ama sarım yapıldığı söyleniyor ama bence çok zor olur
Kendi adıma bu üç cihazı da tavsiye ederim
Nautilus aio var. Klasik nautilus bvc coilleriyle de kullanılabiliyor. İhtiyaç olursa coillerde zorlanmadan sarılabilir. En azından performansı ortada olan bir coil ve bulunması da çok kolay.

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, modellerin 2 tanesini görmüştüm ama sarım videolarına denk gelmedim herhalde. araştırmaya devam edeyim ben.

Valla neyin sarıldığını bilmiyorum ama neyin sarilmadigini çok iyi biliyorum. Smok nord.

Almadan önce videolar falan izledim pat pat sariyolardi o coilli. Geçen deneyim dedim 4 5saat inat ettim belki 9 10 kere deneme yaptım. Ya olmadı. Ya da oldu dedim taktim sonra sıcak sicak likiti ağzıma boşalttım

Bende farklı bir bakış getireyim, kullandığımdan biliyorum smok inifix sarımı çok kolay ve serbest likit ile gayet keyifli içim sunuyor.

ZQ sarması cidden kolay bir pod. Boğaz vurumu ve ebatı da yerinde. Ebat demek geniş tank hacmi, geniş kurulum alanı ve daha büyük batarya demek :) Uygun fiyata bulunabilir

Bana da veiik airo güzel geldi,hem görüntüsü hem sarılabilir olması.Sarılmasını youtubete izledim çok zor değil.tek sıkıntı 360mah bataryası olması. şu an dağıtımda gelsin bakalım,tekrar bir yorum yaparım.

Bana da veiik airo güzel geldi,hem görüntüsü hem sarılabilir olması.Sarılmasını youtubete izledim çok zor değil.tek sıkıntı 360mah bataryası olması. şu an dağıtımda gelsin bakalım,tekrar bir yorum yaparım.
Hocam YouTube yanıltıcı olabiliyor. Bende aynısını nord da yaptım aaa yapan yapıyor yapılabilir bisey dedim. Aldım nord u. Denedim yaptım da ama yok olmuyor. Ağzıma likit bosaldi. Sonradan tabi kafa bastı o videolarda saranlar evet sarıyor ama ardından içme videosu yayınlamıyorlar

Geri