• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Yeni Cihaz Almak İstiyorum

crowneons

Community
Arkadaşlar merhaba ben çok yeni bir üyeyim. Yardımlarınızı bekliyorum podmod bir cihaz almak istiyorum. Sağlam bir tütün içicisiyim ve bundan kurtulmak istiyorum. Sarım ve pamuklama işini kendim yapmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sarım ve pamuklamayı kendiniz yapmak istiyorsanız eğer RBA Coili olan bir podmod almanız işe yarar, eğer sırf kompakt olması için pod mod istiyorsanız tabii. Mobil olup olmaması önemli değilse önceliklerinize göre farklı cihazlar önerilebilir.

Sarım ve pamuklamayı kendiniz yapmak istiyorsanız eğer RBA Coili olan bir podmod almanız işe yarar, eğer sırf kompakt olması için pod mod istiyorsanız tabii. Mobil olup olmaması önemli değilse önceliklerinize göre farklı cihazlar önerilebilir.
Kendim yapacağım ama rba coil bulmak sıkıntılı sanırım teşekkür ederim cevabınız için.

Kendim yapacağım ama rba coil bulmak sıkıntılı sanırım teşekkür ederim cevabınız için.
Bu forumdaki tedarikçilerden birisinde tek bir tip vardı sanki ama bence önce hazır coilli bir sistem alın, sonrasında alıştıkça öğrendikçe bir setup daha yaparsınız. Kendimden örnek vereyim; önce bir Smok IPX 80 aldım, coilleri (0,6 olan) yaklaşık 1 ay gidiyor. Sonrasında yavaş yavaş çift pilli mod MTL/DL atomizer aldım. IPX 80'i işte kullanıyorum sadece kompakt bir cihaz olduğu için, eve geldiğimde de keyfime kalmış şekilde diğer setup ile hayatıma devam ediyorum :)

Arkadaşlar merhaba ben çok yeni bir üyeyim. Yardımlarınızı bekliyorum podmod bir cihaz almak istiyorum. Sağlam bir tütün içicisiyim ve bundan kurtulmak istiyorum. Sarım ve pamuklama işini kendim yapmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Drag x plus pro al bence tek pilli hem tasimasi kolay 2 tane pil alirsin bitince degisirsin 21700 pil kullaniyir zaten cok rahat cikar bir gunun. Kendi atomizeri hazir coilli. Benim tavsiyem uzerine bir tane single atomizer al sigara birakmak istiyorsun penodat , ion v2 flash vs vs.

Geri