• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Yeni Başlıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umuttcanm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umuttcanm

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba elektronik sigaraya normal sigarayı bırakmak amaçlı başlamayı düşünüyorum biraz acemiyim aklımda vaporessonun revenger modeli var bütçem 1000-1500 arası hangi makineyi almalıyım nasıl bir likit kullanmalıyım kaç mg nikotinli likit kullanmalıyım günde kaç ml tüketmeliyim aklımda bir sürü soru var günde 1-1,5 paket sigara içiyorum beni biraz bilgilendirir misiniz lütfen bu genç yaşımda nikotin zehirlenmesinden gitmiyim

Buhar tarzı bol mu nargile içimi yoksa sigara içimimi tercihiniz onu önce belirleyin
Sigara içimi ise 12mg nikotin ile bence başlayın
Bol buhar ise 6mg bence
Biraz nikotinler yetersiz kalabilir ama sağlık için sonuçta bu yola başvurdunuz biraz fedakarlık yaparak başlayın hazır likitlerle başlamanız tavsiye ederim çünkü damak tadınızı yatkın olan aromaları bulmak gerekli

Birde sigara içiminde aroma nargile içimine göre azdır
Hazır coilli söylediğiniz mod seti ile başlayabilirsiniz ama benim tercihim bir Pico mod ve atomizer olur uzun vadede kullabilir
Veya Pod dediğimiz sigara içimlerini araştırabilirsiniz

Buhar tarzı bol mu nargile içimi yoksa sigara içimimi tercihiniz onu önce belirleyin
Sigara içimi ise 12mg nikotin ile bence başlayın
Bol buhar ise 6mg bence
Biraz nikotinler yetersiz kalabilir ama sağlık için sonuçta bu yola başvurdunuz biraz fedakarlık yaparak başlayın hazır likitlerle başlamanız tavsiye ederim çünkü damak tadınızı yatkın olan aromaları bulmak gerekli

Birde sigara içiminde aroma nargile içimine göre azdır
Hazır coilli söylediğiniz mod seti ile başlayabilirsiniz ama benim tercihim bir Pico mod ve atomizer olur uzun vadede kullabilir
Veya Pod dediğimiz sigara içimlerini araştırabilirsiniz
Hocam bence dl yi hiç önermeyelim bile çünkü kendimden örnek vereyim 3 yıl hem ateşli hem cereyanlı birlikte içtim
ve cihazlarım hem dl idi mesela Smok vape pen 22,nord4,nord5
Daha sonra 4 ay önde swag2+berserkerv2 kombinasyonu yaptım ve sigarayı bırakma gibi bir düşüncem olmasa da bıraktım☺️

Geri