Merhabalar. Uzun seneler ithal tütün/sarma kullandım. Buhara geçmek istiyorum. 1 haftadır yoğun araştırmalarım sonucu bana hitap edecek şeyi buldum.
Beklentilerim:
- Buharın miktarı önemli değil. Nikotin ihtiyacımı karşılasın yeterli. Aromaya vs şu an için gerek yok.
- Mtl içiciyim. Rta-rda pek onu bilemiyorum.
- Pod mod düşünmüyorum. Mod ve atomizerlı istiyorum. Custom uğraşmayı severim.
- Telini pamuğunu değiştireyim, temizleyeyim, uğraşmaktan kaçınmam.
- Ağırlık önemli değil.
- Tank hacmi fazla olsun. Öyle her içimde likit koymayayım.
- Hepsinden önemlisi uzun ömürlü, dayanıklı, sorun çıkarmayacak ve parça bulma konusunda stress yaşamayacağım bir cihaz olsun.
- Tabi cihazı bulduk bir de alması var. Site ya da kişi bulamıyorum. Konuştuğum insanların hepsi bir yerlerden almış. Telegramdan wp'dan falan almam. Sizlerin referansı varsa o başka. Pahalı olsun orjinal olsun.
- Bütçe ucu açık. Hesaplamalarıma göre 5-6 bine cihazı alıp yedek ekipman için stok yapabilirim diye düşündüm.
Cihaz ve temin konusunda yardımcı olursanız bu kardeşinizi de camiaya kazandırmış olursunuz Sağolun varolun
Beklentilerim:
- Buharın miktarı önemli değil. Nikotin ihtiyacımı karşılasın yeterli. Aromaya vs şu an için gerek yok.
- Mtl içiciyim. Rta-rda pek onu bilemiyorum.
- Pod mod düşünmüyorum. Mod ve atomizerlı istiyorum. Custom uğraşmayı severim.
- Telini pamuğunu değiştireyim, temizleyeyim, uğraşmaktan kaçınmam.
- Ağırlık önemli değil.
- Tank hacmi fazla olsun. Öyle her içimde likit koymayayım.
- Hepsinden önemlisi uzun ömürlü, dayanıklı, sorun çıkarmayacak ve parça bulma konusunda stress yaşamayacağım bir cihaz olsun.
- Tabi cihazı bulduk bir de alması var. Site ya da kişi bulamıyorum. Konuştuğum insanların hepsi bir yerlerden almış. Telegramdan wp'dan falan almam. Sizlerin referansı varsa o başka. Pahalı olsun orjinal olsun.
- Bütçe ucu açık. Hesaplamalarıma göre 5-6 bine cihazı alıp yedek ekipman için stok yapabilirim diye düşündüm.
Cihaz ve temin konusunda yardımcı olursanız bu kardeşinizi de camiaya kazandırmış olursunuz Sağolun varolun
Oyla
0