• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yeni başlayan için rta atomizer önerisi rica ediyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ens3538
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ens3538

Community
Kısa bir süre önce vopoo drag 2 ile vapping e başladım. Ama daha önce de dayım da drag 2 vardı , kısmen oradan heves ettim denebilir :D dayımın makinede zeus x denedik ama akıtma problemini çözene kadar canımız çıktı. O yüzden paketini açtığım gibi kullanabileceğim bir rta istiyorum. Şimdi den öneriler için teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyla 0
Paketini açtığın gibi sorunsuz kullanacağın rta diye bir şey yok açıkçası. Tamamen deneyim ve el alışkanlığı işi kanımca. Deneyimlendikçe paketini açtığın neredeyse her rta'yı sorunsuz kullanırsın.

Ama daha yeni deneyimlerken besleme kanalını kapatıp akmamasına yardımcı olacak olan Aromamizer Plus RDTA'yı önerebilirim. Pamuğu uzun tutmadığın sürece ne besleme ne de akma sorunu yaşayamayacağın, aroma ve buhar konusunda çoğunluğun sevgisini kazanmış bir atomizer.

Kısa bir süre önce vopoo drag 2 ile vapping e başladım. Ama daha önce de dayım da drag 2 vardı , kısmen oradan heves ettim denebilir :D dayımın makinede zeus x denedik ama akıtma problemini çözene kadar canımız çıktı. O yüzden paketini açtığım gibi kullanabileceğim bir rta istiyorum. Şimdi den öneriler için teşekkürler.
Al bir tane Exvape Expromizer V5 Mtl RTA hiçbir derdin kalmasın.akması yok kokmasaı yok yeni başlayanlar için daha iyisi yok bence.

Geri