• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yeni Atomizerlere Yelken Açmak İstiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bf109e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bf109e

Community
Hali hazırda penodatım var, yanına bir spica almak istiyorum ama 3. Atomizer ne olmalı sizce? Bütçe en fazla 350 tl

Oyla 0
İon Jr olabilir.
İda veya Troy V3 rda olabilir
İda veya Troy Rba olabilir
Major olabilir

Penodatın yanına 2. Spica oldu, 3. herkesin peşinde koştuğu fev olacak iken bana keyif vermeyince Expromizer v4 oldu, bende 4. atoyu arıyorum

Prime ve Dwarv, ek olarak Fev olabilir ama bence 3. olarak evde hazır coilli bir atomizer bulundurmak gerekiyor. Kimsenin başına gelmez umarım ama aksi bir olay olduğunda ve bir müddet sarım yapma şansınız olmadığında can kurtarıcı olabiliyor. Geçen sene başıma gelmişti ve iJoy Elf vardı, 3 tane coil yedeklemiştim, iyiki düşünmüşüm demiştim :)

Aroma arıyorsak; Oraya Pico RTA yada GUS serileri aranıyor demektir. Mdtl arıyorsak dotmot denenebilir.
Vurum kesmediyse, Fev 'in BF rda sı var ve yftk klonunda normal pin ile geliyor elimde BF de yeni elime geçen shenray klonu var ve cidden harika.

Ama bana kalırsa 300 liraya Wasp nano + Çan çin çon herhangi bir bf mod + vtc5a + alien clapton tel 0.3 0.4 ohm ile fıtı fıtı içiniz efendim.

Şuan ion kullanıyorum keyifli geliyor

Aklımda olan bir atomizer, ama yapısına baktığım zaman görüntüsü dışında phenomenon ile 1:1 aynı.

Yerli atomizer diye bazı kişiler öyle bir abartıyorlar ki, sanki ilk defa atomizer yapılmış gibi ( yerli atomizerlerin %100 Yerli olduğundan şüphem halen devam ediyor).

Tarafsız anlatım-tanıtım yapan neredeyse yok gibi.

Aklımda olan bir atomizer, ama yapısına baktığım zaman görüntüsü dışında phenomenon ile 1:1 aynı.

Yerli atomizer diye bazı kişiler öyle bir abartıyorlar ki, sanki ilk defa atomizer yapılmış gibi (%100 Yerli olduğundan şüphem halen devam ediyor).

Tarafsız anlatım-tanıtım yapan neredeyse yok gibi.
Herşeyden önce fiyat pahalı
???? Bence

Bende de Penodat var. 1 sene civarı Siren2 24mm kullandıktan sonra Penodat'a geçtim. Şimdi yanına bir adet Dl atomizer almayı düşünüyorum. Büyük ihtimal İntake Rta alırım.

Geri