Pamuk tamamen bittiğinde ne olur. cihaz nasıl tepki verir. ?
Ben atolarımda tel tadı geldimi tel değişirim . pamuk emmesi sorun oldugumu az buhar gelir ozamanda pamuk değişiyorum kendini ele veriyorönce sağlık
pamuk kararınca coil atılır
ben 60ml içer atarım isterse pırıl pırıl olsun
eskiden atmıyodum ama günlük coil masrafım 3lira gerek yok...
Bu olay bütceyle olduğu kadarıyla hobi olarakda yapılıyor .önce sağlık
pamuk kararınca coil atılır
ben 60ml içer atarım isterse pırıl pırıl olsun
eskiden atmıyodum ama günlük coil masrafım 3lira gerek yok...
Beni bir uzaklaştımadaha bekliyor sanırım
bu tabir yanlis. pamuk yok olan birsey degil. cihaz calismaya devam edecektir,
zaman icinde tel ve pamukta likit bilesenlerinin tortulari birikmeye baslar. kullanmaya devam ettikce bu tortular artar ve artik yanmaya baslar ve siz de bu buhari solumaya baslarsiniz.
o nedenle kullandiginiz likite gore coil omru degisir, burada kontrol mekanizmasi sizsiniz. suphe ettiginiz an degistirmeniz yerinde olur.
Seni diger yerden niye uzaklastirdilar —garip bir yer—-Beni bir uzaklaştımadaha bekliyor sanırım
o teli pamugu nasil imal ettin ????
coil 2 sefer kullanım pamuklarda altarnatif ve orada olmayan başka tel çeşitlerini beyan etdiğimdendir. yani satıcı arkadaşlara dokunuyordum sanırım. sebeb bunlar. gibiSeni diger yerden niye uzaklastirdilar —garip bir yer—-
Tel ve pamuk içinden çıkanlar. tel buhar ve ocakda ısıyla temizleniyor.. pamuklardan tele temas eden yandığından atılıyor geriye 6 yada 5 yaprak kalıyor.o teli pamugu nasil imal ettin ????
1-) muhakkak oyle olmustur bende biri mod sormustu bende de kullanmadigim bir mod var om yazarsa yardimci olabilirim demistim ( boyle seyler yazmak yasaksa silinebilir)coil 2 sefer kullanım pamuklarda altarnatif ve orada olmayan başka tel çeşitlerini beyan etdiğimdendir. yani satıcı arkadaşlara dokunuyordum sanırım. sebeb bunlar. gibi
Tel ve pamuk içinden çıkanlar. tel buhar ve ocakda ısıyla temizleniyor.. pamuklardan tele temas eden yandığından atılıyor geriye 6 yada 5 yaprak kalıyor.
yanan yaprak yerine bir önceki sökülen sağlam pamuk ilave edilerek sayı tamamlanıyor.. coil içinde sadece telle temas eden pamuk çöp olur geri kalan pamuklar sadece aromalanmış likitdir bunuda ılık suda yıkayarak görseldeki pamuğu elde ediyoruz... jijyenik değil demek bana mantık dışı gelir sonuçta likiti yıkayıp kullanıyorsun pamuk üzerindeki .. en ideal yapılacak durum set yani kit alıp böyle sarımlar yapılabilir.
adam evde para pazıyor bak gördünüz14 yıl motosiklet işi yapmıştım satış servis bütün bölümünde ama 16 yıldır fotoğrafcılık yapıyorum son 3 yıldır evden çalışıyorum.
sağlık olsun uzaklaştırmada onlarda bizde haklıyız ülkenin ekonomisi iyi olsaydı ne onlar nede biz böyle durumlar yaşamazdık
coil 2 sefer kullanım pamuklarda altarnatif ve orada olmayan başka tel çeşitlerini beyan etdiğimdendir. yani satıcı arkadaşlara dokunuyordum sanırım. sebeb bunlar. gibi
Tel ve pamuk içinden çıkanlar. tel buhar ve ocakda ısıyla temizleniyor.. pamuklardan tele temas eden yandığından atılıyor geriye 6 yada 5 yaprak kalıyor.
yanan yaprak yerine bir önceki sökülen sağlam pamuk ilave edilerek sayı tamamlanıyor.. coil içinde sadece telle temas eden pamuk çöp olur geri kalan pamuklar sadece aromalanmış likitdir bunuda ılık suda yıkayarak görseldeki pamuğu elde ediyoruz... jijyenik değil demek bana mantık dışı gelir sonuçta likiti yıkayıp kullanıyorsun pamuk üzerindeki .. en ideal yapılacak durum set yani kit alıp böyle sarımlar yapılabilir.