Üstat kullandığım aromalar sahte değillerse ecig için üretilmiş aromalar , zaten iki siteden alıyorum onlarda yıllardır bu işi yapıyorlar. Kendimde min 8 yıldır kullanıyorum. İlk zamanlardan beri yaşadığım sorun aslında ama önemsemiyordum, daha fazla gözüme batmaya başladıKullandığınız aroma nedir? Su bazlı gıda aromalarinda ortamda yağ tabakası kalabilir. Aromanizin esigara için kullanıma uygun olduğundan emin olun
Dostum, 12-13 yıllık maceramda hiç bu tarz bir sorun yaşamadım. Aracım Yok ama evde bir problem görmedim şimdiye kadar.Üstat kullandığım aromalar sahte değillerse ecig için üretilmiş aromalar , zaten iki siteden alıyorum onlarda yıllardır bu işi yapıyorlar. Kendimde min 8 yıldır kullanıyorum. İlk zamanlardan beri yaşadığım sorun aslında ama önemsemiyordum, daha fazla gözüme batmaya başladı
Teşekkür ederim abi cevabın için hangi marka nbase tüketiyorsun acaba ?Dostum, 12-13 yıllık maceramda hiç bu tarz bir sorun yaşamadım. Aracım Yok ama evde bir problem görmedim şimdiye kadar.
Evet bu durum var . Siz salt likiti pod ta mı kullanıyorsunuz normal atomizer de mi?cama yakın oturuyorsan ve orda buharlıyorsan sadece cam üstünde kendini belli eden bir tabaka oluyor .kış aylarında izole edilen evlerde bu olabiliyor. bu muhabbet uzun zamandır var çokca kişi bunu deneyimledi. nbase içerken bende farketdim ama salt likit içmeye başladım cam tertemiz olduğunu gördüm.
bunu anlamanın en iyi yöntemi cama birkaç kere buharı üfleyin ıslansın iyice cam ve kuruduğu halde bir tabakayı göreceksiniz.
Hocam bu 12-13 yil icerisinde herhangi bir sorun yasadiniz mi saglik acisindan ya da solunum testi karsilastirmasi yaptiniz mi hic ?Dostum, 12-13 yıllık maceramda hiç bu tarz bir sorun yaşamadım. Aracım Yok ama evde bir problem görmedim şimdiye kadar.
Hocam bu 12-13 yil icerisinde herhangi bir sorun yasadiniz mi saglik acisindan ya da solunum testi karsilastirmasi yaptiniz mi hic ?
Cigerlerde ve solunumda hiç sorun yaşamadım. Eskiden 2 kez dinlenerek çıktığım yokuşu mevcut durumda dinlenmeden çıkabiliyorum. Tek gördüğüm dezavantaj şimdiye kadar diş eti çekilmesi. Haricinde kan sayimlarimda ve üst solunumda sorun yaşamadım hiç.
Buhari sogutmakta fayda var. Bir de rocs diye bir dis macunu markasi var yesil olani bana iyi gelmisti. Hem sizlamayi engelliyor hem de cekilmeyi cok yavaslatiyor (maalesef durdurma yok demisti doktor)
Teşekkürler dostum, buharım hep soğuktur Rocsun yeşiline bakayım [emoji8]