• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Xros 3 ve Kartuşları

omrtokgoz

Yeni Üye
Merhabalar daha yeni bugün xros 3 sipariş verdim yanında da 2 adet 24mg salt likit siparişi geçtim. MTL içim yapacağım. Merak ettiğim konu şu salt likite uzak olduğum için kafam karıştı bir ara G2 kullanıp satmıştım. Bu xros 3 ün içinden 1.0 ohm kartuş ve 0.6 ohm kartuş çıkıyor. 1.0ohmluk kartuşla salt içicem ama 0.6 lada içsem sorun yaratır mı? Birde bu xros kartuşlarının rba kitleri var mıdır acaba piyasada? Wotofo pnp rba gibi… Herkese saygılar teşekkürler şimdiden🙏🏼

Son düzenleme:
Merhabalar daha yeni bugün xros 3 sipariş verdim yanında da 2 adet 24mg salt likit siparişi geçtim. MTL içim yapacağım. Merak ettiğim konu şu salt likite uzak olduğum için kafam karıştı bir ara G2 kullanıp satmıştım. Bu xros 3 ün içinden 1.0 ohm kartuş ve 0.6 ohm kartuş çıkıyor. 1.0ohmluk kartuşla salt içicem ama 0.6 lada içsem sorun yaratır mı? Birde bu xros kartuşlarının rba kitleri var mıdır acaba piyasada? Wotofo pnp rba gibi… Herkese saygılar teşekkürler şimdiden🙏🏼
24mg 0.6ohm ile zincir çekmedikçe sıkıntı çıkarmaz bence
rba konusunda bişey diyemedim...

Xros 3 kartuşları bildiğim kadarıyla coil ve kartuş bütünleşik oluyor. Argus P1 lerinde bu tarz coil mantığında olan kartuşları vardı, el işçiliği ile bunları söküp tel pamuk yenileyenlerde vardı ama hepsi o kadar. Argus P1 lerde ki fark, bu kartuş mantığından hariç boş kartuş ve ayrıca coil alınabilme seçeneği de vardı. Yine bu coilleride benim yaptığım gibi el işçiliği ile söküp tel pamuk değiştirenler vardı. Şu sıralar anladığım kadarıyla Argus tarafında bunlara uygun Smart coil opsiyonu piyasaya çıkmış. Fakat Xros larda boş kartuş mantığı bildiğim kadarıyla olmadığı için buna Smart mantığını üretmek mantıksız olacaktır. Yinede bunu en iyi @BomFunkMyE bilecektir.

Xros 3 kartuşları bildiğim kadarıyla coil ve kartuş bütünleşik oluyor. Argus P1 lerinde bu tarz coil mantığında olan kartuşları vardı, el işçiliği ile bunları söküp tel pamuk yenileyenlerde vardı ama hepsi o kadar. Argus P1 lerde ki fark, bu kartuş mantığından hariç boş kartuş ve ayrıca coil alınabilme seçeneği de vardı. Yine bu coilleride benim yaptığım gibi el işçiliği ile söküp tel pamuk değiştirenler vardı. Şu sıralar anladığım kadarıyla Argus tarafında bunlara uygun Smart coil opsiyonu piyasaya çıkmış. Fakat Xros larda boş kartuş mantığı bildiğim kadarıyla olmadığı için buna Smart mantığını üretmek mantıksız olacaktır. Yinede bunu en iyi @BomFunkMyE bilecektir.
Teşekkür ederim

evet xros 3 için boş kartuş yok, caliburn son modelinde de yoktu ama uwell'in kartuşunda ultrasonic olayı var, teli pamuğı temiz tutup coil ömrü ve aroma için diyor firma ama etkisini bilemedim, xros için böyle bir geliştirme yok muhtemelen boş kartuş desteği gelir, şöyle olabilir yeni seri çıkar ona boş kartuş çıkar xros 3 uyumlu derler
beklemek lazım😊

Doğrudur. Argus P1 gibi ITO destekleyen cihazlar için Quick ITO RBA mevcut. Ama kartuş olan Xros gibi malesef onlara bir RBA bulunmamaktadır. Onları Xroslar manuel Sarım kiti oluyor sanırım, detay için öm atan arkadaşlara yardımcı olur yada ilanımda bulunan WP numarasına yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam konuyla alakasız g2 yu neden sattınız

Hocam konuyla alakasız g2 yu neden sattınız
Bataryası yetmiyor. Boğaz vurumu aroma vs iyi fakat berbat bi damlatma problemi var. Baya baya her saat kartuşu ve içini siliyordum sırf nefes sensörü bozulmasın diye. Asla önermem. Xros 3 aldım çok memnunum haberin olsun neredeyse aynı fiyatlar zaten. Cidden likit sızdırmasından gına gelmişti hep peşeteyle geziyordum.

Geri