Dostum aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.hazır alacaksanız @Likit Merkezi
kendim yapayım derseniz @AromaBurada
bunlarınki iyi ama şekersiz bir aroma/likit seçtim ama şekerli olaydı keşke derseniz sweetener, cotton candy, marshmellow ve brown sugar vb. aromalarından ekleyip geçersiniz
bol aroma işinin en kolay çözümü mesela %12 olan calipitteri %15 ile demleyip %1 tfa sweetener basarsanız aromaya doyarsınız (%12 olarak kalsa daha iyi bence ama bol denilince duramadım), cotton candy de iş görür dicem ama yok be sweetener iyidir
garanti olsun dersen %0.75 sweetener %0.75 cotton candy atarsın (cotton candy etil maltol diğerinde sukraloz da var, aroma booster olur kendileri)
Merhaba, bütçeniz uygunsa sitemizde ki Sense salt serisini öneririm. Biraz alt oranlar olsun derseniz Berlin saltları deneyebilirsiniz. Bol aroma ve şeker için kesinlikle önerim Sense serisi olacaktır.Vozol puff bar dan sonra,
Caliburn A3 sigara içim pod cihaza geçtim.
Fakat vozol keyfini yaşayamıyorum.
Önerebileceğiniz şekerli ya da bol aromalı likit varmı ?
rica ederim, hazır likit konusunda bişey diyemem ama vozol'un hangisini içtiyseniz yazın reçetesi varsa buluruz aşağı yukarı neleri beğeneceğiniz çıkar ortayaDostum aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.
Piyasada Big Boss olarak satılan yerli likidin 3 farklı aromasını denedim. (Salt Likit)Merhaba, bütçeniz uygunsa sitemizde ki Sense salt serisini öneririm. Biraz alt oranlar olsun derseniz Berlin saltları deneyebilirsiniz. Bol aroma ve şeker için kesinlikle önerim Sense serisi olacaktır.
big boss?Piyasada Big Boss olarak satılan yerli likidin 3 farklı aromasını denedim. (Salt Likit)
Resmen pod mod cihazdan soğudum.
Ne aroma alabildim ne tat alabildim.
Diğer marka likiteler ile arasında fark oluyormu gerçekten merak ediyorum.?
Belirttiğim gibi Sense serimiz şu an olabilecek en yüksek kalitede üretiliyor. Damak tadı gibi çok önemli bir faktör var. Big boss markasından çok memnun olanda duyrdum, çok şikayet edeni de duydum. Dediğim gibi damak tadı..Piyasada Big Boss olarak satılan yerli likidin 3 farklı aromasını denedim. (Salt Likit)
Big Boss buharlıyorum suanda ama flashla oldugu ıcın fazla kafası yokPiyasada Big Boss olarak satılan yerli likidin 3 farklı aromasını denedim. (Salt Likit)
Belirttiğim gibi Sense serimiz şu an olabilecek en yüksek kalitede üretiliyor. Damak tadı gibi çok önemli bir faktör var. Big boss markasından çok memnun olanda duyrdum, çok şikayet edeni de duydum. Dediğim gibi damak tadı..
Bence öncelikle Berlin serisinden ufak denemeler yapabilirsiniz. Zamanla damak tadınızını bulup ona göre Sense serisinden damak tadınıza yakın bir tat alabilirsiniz
salt nic çeşidi, benzer etki için salt seçeceksin hocamsense serisi salt ve normal likit olmak üzere iki çeşide ayrılıyor, vazol aromasına yakın olan hangi kategoride yer alıyor? bilmediğim için soruyorum bu iki kategori arasındaki fark nedir?
üstat benim yaptığım incelemedeki gibi mi yapısı?Geçenlerde Saltica tek kullanımlık cihazın içini açtım, bilinen atomizer değilde mantık olarak cartomizer mantığı güdülmüş. sünger kullanılmış, titanium mods promete yapı olarak öyleydi ve gerçekten likitlerin aroma efektini en az bir kat artırıyordu. hasılı sadece likitte olmayabilir o tadı yakalayamama nedeni.
Kullan at cihaza dolduracaksanız kesinlikle senseden salt modelini almanız gerek. Tat olarak yakın verim alacaksınızdır. Ancak kullan at cihazların %90 ı likiti bittiğinde kullanıcı tarafından çekilmeye devam ediliyor. Bu sebeple besleme süngeri(iç yapısı sünger/sünger gibi bir malzemeden oluşuyor) yanmış oluyor. Ona dikkat edin. Yanmışsa şayet içine ne koyarsanız koyun verim alamazsınız.sense serisi salt ve normal likit olmak üzere iki çeşide ayrılıyor, vazol aromasına yakın olan hangi kategoride yer alıyor? bilmediğim için soruyorum bu iki kategori arasındaki fark nedir?
Kullan at cihaza dolduracaksanız kesinlikle senseden salt modelini almanız gerek. Tat olarak yakın verim alacaksınızdır. Ancak kullan at cihazların %90 ı likiti bittiğinde kullanıcı tarafından çekilmeye devam ediliyor. Bu sebeple besleme süngeri(iç yapısı sünger/sünger gibi bir malzemeden oluşuyor) yanmış oluyor. Ona dikkat edin. Yanmışsa şayet içine ne koyarsanız koyun verim alamazsınız.
Nasty Juice Salt likitlerini deneyebilirsinVozol puff bar dan sonra,
Caliburn A3 sigara içim pod cihaza geçtim.
Fakat vozol keyfini yaşayamıyorum.
Önerebileceğiniz şekerli ya da bol aromalı likit varmı ?