• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Voopoo Vinci 3 Podmod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marman

Yeni Üye
voopoo-vinci-3-pod.jpg

Voopoo Vinci 3 pod 50w lık MTL cihaz, mtl buharlamak isteyenler için güzel bir alternatif. 1800 mah pil gücü ve 4 ML lik bir kartuşu mevcut.

Gtx go 80den sonra ikinci göz ağrım olur kendisi lakin beni go 80 kadar mutlu etmemiştir. Zira go 80den aldığım buhar performansını bu cihazdan da beklemek büyük bir hataydı. Tabii biraz cahillik ve cihaz bilmemezlik de buna sebep oldu ama yine de bir süre idare etti beni. En azından mtl cihazların ciğer çekimli cihazlara göre daha az buhar verebileceği gerçeğini kavramış bulundum kendisiyle.

Cihazın küçük bir led ekranı mevcut ve bu ekranda puff sayısı, kaç watta buharladığınız, pil yüzdesi ve kaç ohmluk coil kullandığınızı görebiliyorsunuz. Watt ayarı olması güzel bir artıydı ve bunu ilk bu cihazda deneyimledim. Go80den alıştığım üzere bunda da çoğunlukla 0.8, 1.0 ya da 1.2 ohmluk coillerle buharladım. Cihazın ayrıca güzel bir özelliği de direkt nefes çekimi yapabilmeniz. Ateşleme düğmesine basmadan nefesle çekebilmek büyük lüks ki bu özelliği de ilk bu cihazla keşfettim ve sonrasında kullandığım bütün cihazlarda bu özelliği hep aradım.

Cihazın hava akış ayarını üzerindeki tekerleği döndürerek yapabiliyorsunuz. En kısık halinde gayet iyi bir şekilde mtl buharlama yapabilirsiniz ya da biraz açık halde yine iyi bir buharla sıkı bir çekim yapabiliyorsunuz. Ancak en açık halinde malesef nefes çekimi yapamıyorsunuz çünkü nefes çekimi en açık halde çalışmıyor ve mecburen ateşleme düğmesini kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

Voopooda tek sevmediğim durum coillerinin kötü olması. Pnp coillerin kronik problemi olduğunu düşünüyorum akıtma problemi. Hangi coili hangi watta kullansam da bi türlü kesilmedi bu likit akıtma meselesi. Buna rağmen cihazı 3 ay sabırla kullandım ve kendisine yeni bir cihaz alarak veda ettim.

Geri