Sağolun. Birde vurum konusunda ne diyorsunuz mtl de sirende 9 mg içiyordum podda salt istemiyorum 12mg kullansam 9 daki vurumu yakalarmıyımNet Veiik Airo
Çok zor hocam. Ben 0.6 70/30 chem3 kullanıyorum mtl'de. Pod'a geçince yine aynı oranlarda ama nic oranını 12mg'ye çıkararak yakaladım aynı hazzı.Sağolun. Birde vurum konusunda ne diyorsunuz mtl de sirende 9 mg içiyordum podda salt istemiyorum 12mg kullansam 9 daki vurumu yakalarmıyım
Bu konu ile tecrübelerimi aktarmak isterim, Airo Veiik şarj konusunda maalesef üzecektir, şarjı hızlı dolması açısından belki bu eksiği tamamlayabilir ama diğer podlara göre daha net aroması vardır. Nord konusuna gelince pil avantajı bulunuyor aynı değerlendirmede bulunabiliriz tercih seçimi konusunda pek yorum yapmayayım Smoke Nord pek alıp deneme fırsatım olmadı. Airo Veiik pil konusunda eksi puan.Mtl den pod a geçiş yapıcam ama karar veremedim airo mu nord mu birde siren de 9mg içiyordum pod modda 12 mi 15 mg mı içmeliyim vurum için sirendeki vurumu yakalamak için
Salt nic düşünmüyorum
Şuan zaten nord un batarya avantajı var . coili sarılmıyor o dezavantajı var bideBu konu ile tecrübelerimi aktarmak isterim, Airo Veiik şarj konusunda maalesef üzecektir, şarjı hızlı dolması açısından belki bu eksiği tamamlayabilir ama diğer podlara göre daha net aroması vardır. Nord konusuna gelince pil avantajı bulunuyor aynı değerlendirmede bulunabiliriz tercih seçimi konusunda pek yorum yapmayayım Smoke Nord pek alıp deneme fırsatım olmadı. Airo Veiik pil konusunda eksi puan.