• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Vaporesso Swag 2 kullanımı ve tedariği hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hansolox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hansolox

Yeni Üye
merhaba herkese foruma daha yeni kayıt oldum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Daha önce vozol kullanıyordum ama artık e sigaraya geçmeye karar verdim.
Araştırmalarımda mod + ato kullanımının daha iyi olduğunu fark ettim
Swag 2 de farklı atomizer kullanma seçeneği ilgimi çekti forum içerisinde swag 2 tedarik eden herhangi biri var mı?
eğer kullanan kişiler varsa tecrübelerini de anlatabilirler
Ayrı bir konu olarak forumda bulamadığım cihazı farklı bir sitede buldum ama güvenirliğinden emin değilim (önceliğim forumdan referans sahibi tedarikçilerden satın almak elbette) eğer link verebiliyorsak paylaşabilirim daha önce o siteden satın alım yapan olduysa tecrübelerini paylaşabilir
teşekkür ederim

Ürün görselinde stok yok diye belirtilmiş zaten. Pod Mod neyse ama mod atomizer sattığını iddia eden, muhtemelen site dolu gözüksün adı duyulsun diye paylaşıyordur. Site çok uzun zamandır var ama alışverişim olmadı hiç. Domain değişikliği güven konusunda olumlu yada olumsuz bir detay değil maalesef. Yasal olmayan ürün çeşitleriyle, güvenilir biri olsada yapmak zorunda kalacağı bir işlem olurdu.
Forum tedarikçisinde ipv u710 görüyorum, eski bir cihaz olmasına rağmen bir dönem çok tavsiye edildiğini biliyorum bir araştırın. Ayrıca yine Paramour Sbs de görüyorum çok uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bir olumsuz yanını görmedim, fiyat farkı önemli değilse düşünülebilir. Maalesef bu ülkede tercih ettiğiniz değil temin edebildikleriniz arasından seçim yapmak zorundayız.

hocam seni daha öncede forumların altında yaptığın yorumlarla görmüştüm
gerçekten herkese olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun gerçekten elinden geldiğince verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim elimde en fazla çıkabileceğim 3k bütçe var likiti de dahil edersek önerdiğin cihazlara bakacağım
forum tedarikçisinin kim olduğunu söylerseniz de o kişiyle direkt olarak iletişime geçebilirim.

SenseiVape listesi linkte. Bazen listesi güncel olmayabiliyor.
Paramour fiyat olarak yüksek gelir o zaman. ipv u710 hakkındada forumdaki diğer üyelerden bilgi alın. Kullananlar vardır artısını eksisini söylerler umarım. Yada Sensei ile görüşün yeni cihaz getiriyor mu listede neler olacak.

SenseiVape listesi linkte. Bazen listesi güncel olmayabiliyor.
Paramour fiyat olarak yüksek gelir o zaman. ipv u710 hakkındada forumdaki diğer üyelerden bilgi alın. Kullananlar vardır artısını eksisini söylerler umarım. Yada Sensei ile görüşün yeni cihaz getiriyor mu listede neler olacak.
tamamdır hocam dikkate alıcağım teşekkür ederim
pod mod cihaz önericek olsanız ne önerirdiniz uzun ömürlü coil ve karthus değiştirirken fiyat olarak zorlamayacak aroma ve buhar olarak da iyi olan bi cihaz var mıdır

Uzun zamandır pod modları takip etmiyorum maalesef. Bazısı coil ve kartuşun birleşik olduğu modelleri tercih ediyor, xros 4 ve benzerlerinde olduğu gibi. Ben eğer kartuşta kronik sızdırma sorunu yoksa yani kolay kolay kartuşta sorun yaşamayacaksam coili sarabileceğim modellere yönelirdim.

Sarım örneği

Mod+atomizer, sarım malzemeleri, pil, likit, tel pamuk vs gibi içime hazır sistemi kurabilmek için bütçe yeterli olmayabilir.

Uzun zamandır pod modları takip etmiyorum maalesef. Bazısı coil ve kartuşun birleşik olduğu modelleri tercih ediyor, xros 4 ve benzerlerinde olduğu gibi. Ben eğer kartuşta kronik sızdırma sorunu yoksa yani kolay kolay kartuşta sorun yaşamayacaksam coili sarabileceğim modellere yönelirdim.

Sarım örneği

Mod+atomizer, sarım malzemeleri, pil, likit, tel pamuk vs gibi içime hazır sistemi kurabilmek için bütçe yeterli olmayabilir.
ipx 80 hakkındaki düşünceniz nedir
coili sarabileceğim modeller dediniz o ürünler hangileri onlarada bakayım

İpx 80 çok net hatırlamıyor olsam da aklımda sorunlu bir cihaz olarak kalmış, kullananlardan bilgi almak gerekir yine.

Dediğim gibi podları çok uzun süredir takip etmiyorum neler oldu neler değişti, neler çıktı bilemiyorum. Argus P1 kullanıp her hangi bir sıkıntıyla da karşılaşmadığımdan, daha günceli olan Argus G2 ve Argus P2 den örnek vereyim. Muhtemelen ikiside aynı cihazlar sadece şekilleri farklı diye tahmin ediyorum.

Argus G2 açılan sayfada "Coils" sekmesine tıklayın, burada "Preinstalled" ve "Empty" kartuş olarak iki farklı seçenek var. İki sekmede seçilebilir ve içerisinde desteklediği ürünleri görmek mümkün. Boş kartuş muhtemelen QuickCoil ITO RBA kitini destekliyordur fakat bunların hepsi teyit edilmesi iyice emin olunması gereken detaylar. Ayrıca Argus G2 alındığı taktirde muhtemelen kutu içerisinden coil ve kartuş bütünleşik olan 2 kartuş çıkıyordur. Sarılabilir sisteme dönebilmek için bile boş kartuş alınması gerekecektir. Bunların hepsi benim çıkarımlarım, dediğim gibi iyi araştırmak emin olmak şart. Ayrıca ürünleride örnek olarka verdim daha iyileri vardır yoktur bundan da emin değilim maalesef.
Bu arada MTL arayışında olduğunuzu varsaydım

İpx 80 çok net hatırlamıyor olsam da aklımda sorunlu bir cihaz olarak kalmış, kullananlardan bilgi almak gerekir yine.

Dediğim gibi podları çok uzun süredir takip etmiyorum neler oldu neler değişti, neler çıktı bilemiyorum. Argus P1 kullanıp her hangi bir sıkıntıyla da karşılaşmadığımdan, daha günceli olan Argus G2 ve Argus P2 den örnek vereyim. Muhtemelen ikiside aynı cihazlar sadece şekilleri farklı diye tahmin ediyorum.

Argus G2 açılan sayfada "Coils" sekmesine tıklayın, burada "Preinstalled" ve "Empty" kartuş olarak iki farklı seçenek var. İki sekmede seçilebilir ve içerisinde desteklediği ürünleri görmek mümkün. Boş kartuş muhtemelen QuickCoil ITO RBA kitini destekliyordur fakat bunların hepsi teyit edilmesi iyice emin olunması gereken detaylar. Ayrıca Argus G2 alındığı taktirde muhtemelen kutu içerisinden coil ve kartuş bütünleşik olan 2 kartuş çıkıyordur. Sarılabilir sisteme dönebilmek için bile boş kartuş alınması gerekecektir. Bunların hepsi benim çıkarımlarım, dediğim gibi iyi araştırmak emin olmak şart. Ayrıca ürünleride örnek olarka verdim daha iyileri vardır yoktur bundan da emin değilim maalesef.
Bu arada MTL arayışında olduğunuzu varsaydım
hiç çekinmeden uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim dikkate alacağım

Geri