• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Vaporesso Guardian Tank altına Mod önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azash

Council
Sevgili buharci dostlar. Ben bu hazır coilli atomizerlerden de dahili pilli modlardan da hiç anlamam. Bu Guardian atomizeri de bir arkadaşım kullanıyor. Batarya bölümü artık şarj tutmuyormuş. Bu atomizer altına her hangi bir tüp tipi dahili pilli modu alıp takıbilir miyiz? Yoksa sadece orjinal modunu mu bulmaliyim? Her hangi bir ayar kısmı olmadığından dahili pilli modlarda kafam karışıyor. Mevcut modu veya alternatif modu satan tedarikçimiz de varsa bir OM alırım kendilerinden.
Teşekkür ederim.

Oyla 0
Sevgili buharci dostlar. Ben bu hazır coilli atomizerlerden de dahili pilli modlardan da hiç anlamam. Bu Guardian atomizeri de bir arkadaşım kullanıyor. Batarya bölümü artık şarj tutmuyormuş. Bu atomizer altına her hangi bir tüp tipi dahili pilli modu alıp takıbilir miyiz? Yoksa sadece orjinal modunu mu bulmaliyim? Her hangi bir ayar kısmı olmadığından dahili pilli modlarda kafam karışıyor. Mevcut modu veya alternatif modu satan tedarikçimiz de varsa bir OM alırım kendilerinden.
Teşekkür ederim.
ben hazır coilli hem nicolas hemde justfogun atomizerini kullanıyorum. özellikle justfog aynı guardian gibi set halinde. atomizerini her türlü mod üzerinde (pico-armour-collassal) rahatlıkla kullandım. coilin watt aralıklarına göre kullanınca herhangi bir problem olmuyor. mekanik modda bile kullandım coil yakmadı. bence her türlü moda uyar. yeterki coilin sınırını aşacak kadar fazla watt ermesin :)

eğer mod ölü duruma geçmişse sökülüp içindeki pil ne çeşitse bakılarak değişim yapılabilinir herhalde. ustalar daha iyi cevap verebilir :D

ben hazır coilli hem nicolas hemde justfogun atomizerini kullanıyorum. özellikle justfog aynı guardian gibi set halinde. atomizerini her türlü mod üzerinde (pico-armour-collassal) rahatlıkla kullandım. coilin watt aralıklarına göre kullanınca herhangi bir problem olmuyor. mekanik modda bile kullandım coil yakmadı. bence her türlü moda uyar. yeterki coilin sınırını aşacak kadar fazla watt ermesin :)
abi pilli mod kullandıramıyorum arkadaşa. zaten öyle olsa hiç sorun değil. :)
dahili pilli tüp tipi mod arıyoruz. onlarla ilgili de hiç bilgim yok. mesela just s batarya alıp taksam kendisi otomatik ateşleme yapacak mı coil ohm una göre. bu kısımlarda yardıma ihtiyacım var. orjinal guardian one batarya bulamadık.
yine de çok teşekkür ediyorum.

nicolasta kullandım picoyuda armouruda bir sorun olmadı. just s te sorun çıkmaz bence. justfog serisi modlarda uyar. 3.2 4.2 volt arası veriyor bu tip modlar.
mesela 1 ohm altı coillerde zaten çalışmıyor justfog

Her modda kullanılabilir hocam :)
Watt ayarlı modlarla kullanırken hazır Bobinin üzerinde yazar w aralığına dikkat etmek kafi.

Geri