Merhaba, kendi deneyimlerime dayanarak ve ilk defa buharlamaya başlayacak kişilere yardımcı olması açısından daha önce kendi kullandığım cihazlara inceleme yazmak istedim. Gtx Go 80 de benim vapinge başlarken ilk kullandığım cihaz, ilk gözağrım, her ne kadar daha sonra birçok makine denesem de kendisinden başka hiçbir cihazda aynı buhar performansını bulamadığım cihazım. Hep öyledir ya zaten

Gtx Go 80, adından da anlaşılacağı üzere 80 wattlık bir pod cihaz. DL çekim şeklinde kullanılan bir cihaz yani nargile benzeri bir duman çıkarsın kullandığım likitin aromasını sonuna kadar alayım diyebileceğiniz bir cihaz. Cihazın tek buharlama modu mevcut ve sadece takılan coillerin ohm cinsine ve kullanılan likite göre buhar ve doyum değişiyor. Ben ilk başlarken kutudan çıkan 0.2 ve 0.3 ohmluk coillerle başlamıştım ve sigaradan kurtulmak adına DL şekilde 50/50 vg/pg li 35 mg manhattan salt likitlerle başlamıştım. (ki ölüyodum ilk buharlamada hiç kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle, 1 hafta yatırdı beni)
O yattığım 1 haftadan sonra normal olarak coilleri yukarıya doğru denemeye başladım ve en çok 1.0 ohm ve 1.2 ohm coillerde karar kıldım. Hem buharı fazlaydı hem doyum ve vurumu gayet yüksekti ve daha sağlıklıydı tabii ki

Cihaz çok uzun ve dahili pilli olduğu için biraz ağır. Uzun süre yanınızda cebinizde falan taşınmıyor. Çantanızda taşımaya daha uygun ki ben öyle yapmıştım. Bir de uzun ve ince bir yapısı olduğu için masaya falan koyarsanız ve masaya çarparsanız çat diye düşüyor buna da dikkat edilmeli. Pili kullanıma bağlı olarak değişebilir ancak benim gibi sürekli ağzınızda emzik gibi kullanıyorsanız rahat 2 günü çıkartırsınız. Eğer ara sıra çekim yapıyorsanız da herhalde 3 günü bulursunuz.
Tankı 5ml likit alıyor ve üstten dolum yapılıyor. Ancak likiti doldururken dolum tıpası çok yumuşak olduğu için fazla bastırmamak lazım çünkü içine kaçıyor ve tank çöp oluyor. Buna dikkat. Üstten dolum olduğu için alttan likit sızdırma sorunu hiç yaşamadım diyebilirim. Sadece terleme yapmaya başlamıştı son zamanlarda ve satın aldığım son coiller sanırım bozuktu ve likit sızdırmıştı. Tankın üst kısmında da zaman zaman likit sızdırma problemi yaşamıştım. Driptip değişmiyor DL buharlamaya uygun geniş bir ağızlık tipi mevcut.
İlk defa başlayacaklar için uygun bir cihaz bence ki vaporessonun coillerinin daha sonrasında bir çok cihazını denediğim voopoonun coillerine göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim her açıdan.