• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Vaperosso Xros 3 Likit Sıçratma?

Cagatay 48

Yeni Üye
İyi günler buhardaşlarım size bir sorum var daha yeniyim bu sektörde bugün vaperosso xros 3 aldım cihaz güzel hoş ama ağıza aşırı likit sıçratması oluyor ne yaptıysam çözüm bulamadım bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan varmı kullandığım likit 50 vg 50pg fiwe pawns modum çok düştü

Pod Mod kullandığımın üzerinden uzun bir zaman geçti böyle bir sorunları olduğunu bile unutmuşum. Bu sorunları yaşadığım zaman çözüme ulaştırabilmişmiydim hatırlamıyorum bile.
Siyah kapağı söktüğünde dolum yaptığın yeri yani kartuşun tepe kısmını kurulayıp öyle tak kapağı, kapağı tam ve doğru taktığına da emin ol. Nefes sensörü kullanıyordum ben, bir süre tuşa basarak kullanımı dene düzelirse tekrar nefes sensörü ile test edersin
Pod Modlarda 50/50 tavsiye ediliyor olsa da PG daha ince bir kimyasaldır, VG daha yoğundur bir daha ki sefere 60/40 olarak denenebilir. Aklıma başka birşey gelmedi. Az önce izlediğim bir videoda sızdırma ile ilgili bir detaydan bahsedildi belki sıçratma içinde denenebilir. Aşağıdaki videoda 4:26 ncı saniye.

Pamuk likiti çok emdiği için yapıyor olduğunu varsayarsak, hava kanalını kapatıp bir kaç çekim yapıp hava almadığı için pamuğun emişine engel olmak belki denenebilir. Pod modlar nazlıdır marka model farketmeksizin durum bundan ibarettir. Dolumu yaparken direk coilin üzerine gelecek şekilde de dolum yapmamak fark yaratabilir.

Nano 3

seçenekler;
1- vg biraz yüksek likit, mesela 60/40 hatta 70-30 gibi, böylece aşırı beslemeyi kesmiş oluruz
2- buharın driptip kısmında yoğunlaşarak sıvılaşması ve ağıza likit gelmesi, ara ara temizleyince geçer

seçenekler;
1- vg biraz yüksek likit, mesela 60/40 hatta 70-30 gibi, böylece aşırı beslemeyi kesmiş oluruz
2- buharın driptip kısmında yoğunlaşarak sıvılaşması ve ağıza likit gelmesi, ara ara temizleyince geçer
Teşekkür ediyorum hocam cevap için hazırım Bu saate yakalamış ken birşey sorayım size golden kimyadan daykit aldım sıgma salt 60 a 40 12 mg nbase ile karıştırıp demlemeye bıraktım 4 aroma aldım 30 ml size sorum şu yaklaşık 2 hafta olmak üzere vg ve pg oranları değişirmi eğer değişirse ne olur hocam

Teşekkür ediyorum hocam cevap için hazırım Bu saate yakalamış ken birşey sorayım size golden kimyadan daykit aldım sıgma salt 60 a 40 12 mg nbase ile karıştırıp demlemeye bıraktım 4 aroma aldım 30 ml size sorum şu yaklaşık 2 hafta olmak üzere vg ve pg oranları değişirmi eğer değişirse ne olur hocam
Demlediğiniz an değişti o oranlar, niko dahil.

hocam 70-30 base alın
%10 aroma ekleyince pg yükselecek, aromalar pg bazlıdır
haliyle akışkanlık biraz artacak ve ağzınıza likit gelecek
aroma pg bazlıdır nadiren alkol ve distile su vardır
her türlü akışkanlığı arttırır

Ozaman ben salt s nbase aldım 12 mg aldım nikotin miktarını yanlış aldım ozaman düşük aldım büyük ihtimalle nikotin miktarını frabese içime daha uygun gibi

Hali hazırda kullanıyorsunuz zaten, size hangi oran doyurucu gelir yine siz bilirsiniz. Vurum gibi arayışlarınız varsa zaten salt kullanmayın.
Henüz hiç kullanmadım ama demlenme sürecinde 2 hafta olucak şuan işteyim eve gidince sek nbase doldurup deniyeceğim ben hem sigara içimi olsun hemde vurumu onu gibi olsun istiyordum e sigaraya geçeli daha 2 gün oldu geleneksel sigarayı da bırakalı 2 gün oldu o yüzden o hissiyatı arıyorum

Henüz hiç kullanmadım ama demlenme sürecinde 2 hafta olucak şuan işteyim eve gidince sek nbase doldurup deniyeceğim ben hem sigara içimi olsun hemde vurumu onu gibi olsun istiyordum e sigaraya geçeli daha 2 gün oldu geleneksel sigarayı da bırakalı 2 gün oldu o yüzden o hissiyatı arıyorum
Sigara hissiyatı da değişken işte. Bazısı sadece nikotin ister, bazısı vurum olmadan tatmin olmaz, bazısı hiçbir şey kullanmadan zart diye ateşliyi bırakır :)

Geri