Genel Sohbet Vape Tool geri döndü

Sinflesh

Community
Merhaba,
3 haftalık yasağın ardından, Google Play ekibinin Vape Aracı'nın kilidini açmaya karar verdiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyorum ve resmi olarak geri döndü!

[Vape Tool Pro] (Dış Bağlantı)
[Vape Tool] (Dış Bağlantı)

Otomatik güncellemeleri almak için lütfen uygulamayı Google Play'den indirin.

Hala bir yasağın doğrudan sebebi neydi bilmiyorum. Uzun süre bekledikten sonra temyiz başvurumu kabul etmeye karar verdiler.

Umarım, sadece sözlerime inanmayan insanların gözünde güvenilirliğimi yeniden kazanır (tam olarak anladığım şeyi).

Bu süre zarfında beni destekleyenlere teşekkür ediyorum, bu benim için çok şey ifade ediyor ve daha fazla çalışmak için beni motive ediyor.

Bu arada ben ~% 30 ile biten Vape Tool Webapp üzerinde çalışıyordum. Açık kaynaklı hale getirmeye karar verdim Dış Bağlantı Yakında, sizi haberdar edeceğim beta testlerine hazır olacak.

Yasağın doğrudan sebebi neydi bilmiyorum demiş ancak google play uygulamada bilgi çalınma ihtimali olduğunu son kullanıcıya yani bizlere iletmişti, kendisine iletmemiş mi acaba?
Gerçi uygulama kısayolu silinse de yine de uygulamayı çalıştırabiliyorduk zaten.
Ama gerçekten güzel program, henüz yüklememiş olanlara tavsiye ederim.
Bobin hesaplama yapılabiliyor,
Likit üretim maliyeti hesaplanabiliyor,
Likit reçeteleri kaydedilebiliyor,
Stok takibi yapılabiliyor,
Daha bir sürü şey yapılabiliyor.

Hocam hangi kısım için geçerli bu söylediğiniz? Sweetspot vs içinse oradaki voltaj değeri istediğiniz gibi değiştirilebiliyor.
Tamam ama beni ilgilendirmez ki Volt değeri, regule modum var. Kaç Watt vereceğimi direkt 3.7V üzerinden hesaplayıp veriyor. Çok hatalı sonuçlar çıkar farklı tel kalınlıkları için. Sweet Spot kısmını bilemiyorum çünkü tuşa basınca direkt Pro sürüm itelemeye çalışıyor tabiri caiz ise.
Markette böyle çok yazılım var, 3.7 yazanlar direkt çöp. Önceki mesajımdaki yazılım gibilerini veya direkt steam-engine sayfasını kullanmak daha doğru.

Eskiden vapetool mu vardı:)
Hiç kurmamıştım önce şuanda gerek pek yok
Ihtiyacim bozuk para ve anahtarların yanında hoyratca kullanabilcegim boyutu ufak aegisi boyuttan eliyorum o zaten çiziliyor
Böyle bi mod lazım
Buna en çok yaklaşan tesla wye 85

Geri