• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Vampire Vape Aromaları İnceleme Alanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Helsinki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 2 Aromayı Daha Çok Beğendiniz ?

• ICE MENTOL

Oy: 0 0.0%
  • BERRY MENTHOL

• BLACK JACK

• WAMP TOES

• COOL YELLOW SOUL

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Bu anket kapanacak: .

Helsinki

Yeni Üye
Selam Forumdaşlar,
Vampire vape aromalar ile ilgili kişisel deneyimlerinizi, tercih ettiğiniz demleme oranlarını ve demleme sürelerini vb. deneyimleriniz paylaşabileceğiniz alandır.
Sizler içinde bir anket açtım katılırsanız sevinirim.(Ankete extra seçenek eklemek isterseniz belirtebilirsiniz)
İyi forumlar.

130838656_2719711791626023_3461200147026016090_n.jpg

golden'da 35-40 çeşit ilkede 10-15 çeşit mevcut diğerlerinede bakmak lazım biraz araştırınca bulunuyor
ne zamandır bakmıyordum ilkeye fiyatlar arşa çıkınca, stok gelmiş
golden 93tl civarı, ilke 136tl aromaburada 65tl ilke yine fiyatta liderliği kaptırmamış tebrik ediyorum😅
goldende dawn var en azından aradığım bide hazelnut latteyi deneyebilirim
şu dark passenger tam benlik duruyo ya bi alıp deneyemedik...

ne zamandır bakmıyordum ilkeye fiyatlar arşa çıkınca, stok gelmiş
golden 93tl civarı, ilke 136tl aromaburada 65tl ilke yine fiyatta liderliği kaptırmamış tebrik ediyorum😅
goldende dawn var en azından aradığım bide hazelnut latteyi deneyebilirim
şu dark passenger tam benlik duruyo ya bi alıp deneyemedik...
İlke tekel oldu bence ben tekele karşıyım 😁
He yalan yok ama yeni bi pg vg veya nik markası deniceksen ilk ilkeden alırım

Yeni ürün denemek isteyenler için +ları çok nbase konusunda avoria pg oleon pg avoria vg ve siegfed nik başka yerde yok mesela (Varsa yazın )

Son düzenleme:
Lemon sherbet deneyeceğim.
hocam coil kirletme durumunu da yazarsan sevinirim
chemnovatic lemon wafer hariç tüm limonlular içinden geçti coilin...
Hocam almadım. Dırek goldenın lemon tartını satın aldım. Baya bı 15 tane dıy kıt aldım hepsını ya konu olarak açarım ya da hazır konunun altına yorum yazarım.

Lemon sherbet deneyeceğim.

Hocam almadım. Dırek goldenın lemon tartını satın aldım. Baya bı 15 tane dıy kıt aldım hepsını ya konu olarak açarım ya da hazır konunun altına yorum yazarım.
bence konu açmak daha mantıklı hocam
ben nedense forumlarda yer almayan firmalara güvenemiyorum, hadi komşu forum avm olmuş ücret vs yüksek ama bizde de olmaması can sıkıcı

valla alıcam da istediğim tedarikçilerde yok... çok eskilerden bireysel getiren insanlardan bile aroma aldım twisted vs. ancak işin içine para hırsı girince çekiniyoruz...
@VCANGULER bir aya yakın oldu, deneme yaptınız mı hocam?
Hocam 16 Nisanda demledim hepsini. Şuan Lemon tart redman mini muffin man denedim
Redmandan tat alamadım çok az
Lemon tart orta (mıdemı eksıttı)
Mını muffın man tarçın yuksek cılek yok bence
Goldendan begendıgım tek lıkıt castle long oldu ben dıy kıt seklınde aldım hepsını. Cogunlugunu denedıgımde kullandıgım setupla bırlıkte konu acıp yazacagım. Blaze solo rda kullanıyorum ama.

Hocam 16 Nisanda demledim hepsini. Şuan Lemon tart redman mini muffin man denedim
Redmandan tat alamadım çok az
Lemon tart orta (mıdemı eksıttı)
Mını muffın man tarçın yuksek cılek yok bence
Goldendan begendıgım tek lıkıt castle long oldu ben dıy kıt seklınde aldım hepsını. Cogunlugunu denedıgımde kullandıgım setupla bırlıkte konu acıp yazacagım. Blaze solo rda kullanıyorum ama.
Ama sankı bır daha da goldenden almam gıbıme geliyor. Diğerlerini denemedım dedıgım gıbı hepsını deneyınce acık acık yazacagım yani Telden şüphe duyuyorum tek ama tel o kadar da etkılemez bence. Devasa boyutlarda.

Ama sankı bır daha da goldenden almam gıbıme geliyor. Diğerlerini denemedım dedıgım gıbı hepsını deneyınce acık acık yazacagım yani Telden şüphe duyuyorum tek ama tel o kadar da etkılemez bence. Devasa boyutlarda.
hocam ben mesela heisenberg nasıl bir aroma biliyorum, başka yerden alsam renkten, kokudan, tattan anlarım
vv çoğu çeşidini deneyemedik ilke türkbuhar felan sağolsun pink man ve heisenberg hariç getirmedi, o yüzden emin olamıyorum, aroma güzeldir belki ama orjinal vv mi değil mi anlamam imkansız

Geri