• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Ulton Clon Satburn Mech mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Merhaba arkadaşlar Satburn modu çok sevdiğim ve orjinaline ulaşmak bir hayli zor ve külfetli olunca ae den clonunu satın aldım.
Ürünün malzeme kalitesi ve clonlanması olsun gerçekten güzel yivleri güzel açılmış bir ürün.
Gel gelelim sorunumuza Orjinal dvarw 22 ile ve Fakir İda rda ilede denedim. yivleri sıktıgımda tetiğe basmadan kendi kendine ateşliyor nasıl bir müdahale edebilirim bu ürüne tetik kısmı yaylı resimleride hemen postun altında paylaşacağım önerilerinizi bekliyorum

Sorunu buldum sanırım sayın @Mordor Buharcısı ile istişare yapar iken sorunu fark ettik
Ekli dosyayı görüntüle 21087

SEkli dosyayı görüntüle 21088
sorun buradaki izalatör görevi gören malzeme bu malzemenin bir adı varmıdır dostlar iş başa düştü bu malzemeyi yaptıracağım delrin mi sert plastik mi

Yaptırmadan önce siyah parçanın altına mukavvadan yalıtkan bir halka kesip deneyin belki plastik bir somun halka işinizi görebilir. Birkaç milim yükselmesi yeterli olabilir.

Birde atonun altına 510 halkalar var pin boyu yeterli gelirse bu 510 halkasıda iş görebilir..

Sorunu buldum sanırım sayın @Mordor Buharcısı ile istişare yapar iken sorunu fark ettik
Ekli dosyayı görüntüle 21087

SEkli dosyayı görüntüle 21088
sorun buradaki izalatör görevi gören malzeme bu malzemenin bir adı varmıdır dostlar iş başa düştü bu malzemeyi yaptıracağım delrin mi sert plastik mi
Ben tam anlamadım sanırım ya da anladığım şu, doğru anlamış mıyım? Bu parça pilin kutbunu yukarda tutuyor, bu olmadığı zaman/ince kaldığı zaman pil direk ateşlemeye değiyor. Eğer öylese plastik ve akrilik türevi(petrol içerikli) bir parça olmaması lazım. Yalıtımlı olması da gerekiyor, seramik ya da cam olabilir.

Anam pardon delrin denilmiş, evet mantıklı delrin. Router ve/veya cnc de işlenebilir hem kolayca.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Tepkiler: CmZ
Delrinden yaptırın. Güzel konu, güncelleme bekleriz.
Çözüme ulaştırmadan kapatamam konuyu :)
Yaptırmadan önce siyah parçanın altına mukavvadan yalıtkan bir halka kesip deneyin belki plastik bir somun halka işinizi görebilir. Birkaç milim yükselmesi yeterli olabilir.

Birde atonun altına 510 halkalar var pin boyu yeterli gelirse bu 510 halkasıda iş görebilir..
Aslında oraya yalıtkan olmayan malzeme koymam gerekiyor çünkü 16mm versiyonundaki malzeme sert plastik vb bir malzeme direk temas sağlıyor tetiğe ve çok az bir sıkma yaptığımda mod kendiliğinden ateşleme yapıyor

Çözüme ulaştırmadan kapatamam konuyu :)

Aslında oraya yalıtkan olmayan malzeme koymam gerekiyor çünkü 16mm versiyonundaki malzeme sert plastik vb bir malzeme direk temas sağlıyor tetiğe ve çok az bir sıkma yaptığımda mod kendiliğinden ateşleme yapıyor
Walla ben olsam çoktan bir karton keser denerdim 2 3mm kalınlığı olsa yeter.
Yalıtkan olacak sanırım, tetiğe basınca, alt vida yayı sıkıp pile değerek ateşleyecek..

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Walla ben olsam çoktan bir karton keser denerdim 2 3mm kalınlığı olsa yeter.
Yalıtkan olacak sanırım, tetiğe basınca, alt vida yayı sıkıp pile değerek ateşleyecek..
Evet yalıtkan olucak az önce yanlış telaffuz etmişim yalıtkan olmiyacak diyerek
çözüm ortada E9C59BF0-58B8-4394-BD7A-AD2FFF9E6BA3.jpeg
Bir kumpas yardımı ile bunun ile aynı kalınlıkta 22mm modun iç çapına uygun bir parça ayarlayıp delrin vb bir malzemeden yapmaya\yaptırmaya çalışacağım yarın bir çözüme ulaşırım büyük ihtimal

Sorun ortadan kalktı çözüme ulaştım.
Aynı zamanda dün refund açmış idim. üründe eksik parça var ve kendi kendine ateşliyor die 106 tl lik refund açtım. video ve resimde yollamış idim bugun refundum onaylandı. ve para iadesi yapılıcak ben şimdi o refundu iptal etmeye çalışacağım. Bir İnsanın hakkına giremem. Bir müslümana yakışmaz.Çünkü ben 3 TL para harcadım ve çalıştı

Geri