Genel Sohbet Tuzla yangını ile ilgili uyarı

Stradivarius

Community
Dün yaşanan patlamayla ilgili medyada meteoroloji müdürlüğünün açıklama yaptığı, herhangi bir tehlikenin olmadığı söyleniyor.
Kaynak : gazete internet siteleri

Başka bir çok firma, çalışanlarını uyarıyor. Kimyasal tehlikesinden ötürü hafta sonu pazar dahil yağmura maruz kalmayın diye.
Uyaranlar içinde üniversiteler de var.
Kaynak : cep telefonuma gelen uyarılar.

Kimse alınıp, farklı yerlere çekip tartışma çıkarmasın rica edeyim. İsteyen istediğine inanmakta da, inanmamakta da özgür. Ben inanmıyorum devlet kurumuna. Söylemek zorunda hissettiğini söylüyor. Bir üniversitenin tedbirli olmak gerek uyarısı daha akılcı geliyor.

edit :
Akşam saatlerinde bahsettiğim uyarılarla ilgili medyada haber çıktı.

Şimdi şunu soralım ; “Bu uyarıların açıkça dile getirilmesi için neden dumanların yükselip tehlikenin geçmiş olması beklendi?” Rüzgarın etkisi ile atlatılmamış olsa, risk altında olsaydık, meteorolojinin bi şey yok rahat olun demesiyle geçiştirilip gidecek miydi?

“Risk olabilir, uzmanlar da bu yönde görüş belirttiler, yeni bir duyuru yapana kadar tedbirli olun” demek çok mu zordu...

Yazık insanımıza.

Dış Bağlantı

Son düzenleme:
İyi cesaret. Daha da yazmak istiyorum ama bende o cesaret yok. :)
Tam anlayamadım ancak,
Kastınız gelen uyarılara ise, bence de iyi cesaret. Bu devirde ters düşen açıklama yapmak kolay değil. Yok kastınız yalan haber uydurmakla beni itham etmekse, korkacak çekinecek bi durumum yok. Gelen mesajı da maili de silmiş değilim.

Tam anlayamadım ancak,
Kastınız gelen uyarılara ise, bence de iyi cesaret. Bu devirde ters düşen açıklama yapmak kolay değil. Yok kastınız yalan haber uydurmakla beni itham etmekse, korkacak çekinecek bi durumum yok. Gelen mesajı da maili de silmiş değilim.
Anlamak için soruyorum, patlama sonrası hafta sonu dahil yağmur yağarsa eğer yağmura maruz kalanlar için bunun zararlı olabileceği mi söyleniyor? Eğer öyleyse çok ciddi bir konu birilerine ters düşmenin ne gibi bir riski olabilir onu hiç anlamadım. İsteyen dinler önlem alır, etkilenmeyen kafasına göre takılır. Cesaretlik bir durum yok. İllaki yağmur olursa mı zararı var diğer türlü etkilenmek mümkün olabilirmi?

Anlamak için soruyorum, patlama sonrası hafta sonu dahil yağmur yağarsa eğer yağmura maruz kalanlar için bunun zararlı olabileceği mi söyleniyor? Eğer öyleyse çok ciddi bir konu birilerine ters düşmenin ne gibi bir riski olabilir onu hiç anlamadım. İsteyen dinler önlem alır, etkilenmeyen kafasına göre takılır. Cesaretlik bir durum yok. İllaki yağmur olursa mı zararı var diğer türlü etkilenmek mümkün olabilirmi?
Doğru anlamışsınız. “Atmosfere karışan kimyasalların yağmurla yüzeye ineceğinden, direkt yağmur altında durmamanızı... “ diye devam eden bir uyarı metni.

• Beğendim
Tepkiler: den
Tam anlayamadım ancak,
Kastım gelen uyarılara idi. Yakında terör örgütü ile bağlantısı çıkabilir ünidekilerin veya o firmalara maliye denetim yapabilir. Cesaret...

Geri