• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Türk Üreticiler

SenseiVape

Commercial
Merhabalar öncelikle tüm buhardaşlarıma hayırlı ramazanlar dilerim
Türk üreticiler ile ilgili kafamı karıştıran bazı sorular var bilen biri aydınlatırsa sevinirim
1:ppenodat
Evet şimdi internete penodat yazınca karşımıza Dış Bağlantı bu site çıkıyor sanırım orijinali bu ama hem site yabancı dil hemde fiyatlar çok pahalı bir de Dış Bağlantı böyle bir site var güvenilir mi bilmiyorum ama ilk attığım sitenin birebir kopyası
Menüsü Türkçe ve fiyatlar ₺ bazında
Sorum şu bu farklılık neden ve hangisi gerçek

2: sirius mod
Spica pro almak için araştırdım sadece bir site var Dış Bağlantı aynı şekilde dil yabancı ve fiyatlar ₺ bazında değil ve bunun başka sitesi de yok bu sitesinde de her şey tükendi yazıyor
E madem Türk üreticisi ama hiç öyle durmuyor? :(
3 uzi mods: hakkında tek Dış Bağlantı bu site var dil türkçe fiyatlar ₺ bazında ama hepsinde tükendi yazıyor halbuki atomizerlerini merak etmiştim????
4: fakirs mods: hakkında sadece Dış Bağlantı bu site. Var menü gene yabancı dil ve fiyatlar inanılmaz pahalı

Şimdi bakıyorum da sadece aktif olan penodat var oda türkçe menülü olanı orijinal ise
Ama bunda da şöyle bir sıkıntı var normal penodat sitesinde şuanda stokta 3 atomizer görünüyor
Türkçe menülü olanında ise sadece 2
Ayrıca bu yabancı menülü olanlar da sanırım Türkiye ye gönderim yapmıyor
O zaman Banamı garip geliyor sanki türk üreticiler ama türkiyede yaşamıyorlar başka ülkede çalışıyorlar gibi ????

Bildiğiniz başka türk üretici kim var?
Atomizer-mod vb. Olarak
Ben bir tane site buldum Dış Bağlantı aslında sadece 3 tane drip tip var ama mod yerine girince yakında kendi üretim modumuz sizlerle diyor
Bak burası değerlenir gibi????

Moderatör tarafında düzenlendi:
kısa bilgiler vereyim;

1-penodat zaten uçan deck tasarımının Türk versiyonudur, versiyonun versiyonu üzerinden ilerliyorlar...

2-sirius spica gibi efsane bir modelle dünya çapında tanındı, vega rda çok iyi yol alamadı, mod konusunda gövdeden kaynaklanan bir problemle karşılaşıldı, ancak kısa sürede piyasaya dönebilir...

3-uzi, belli üretim aralığı hedeflemiştir her zaman, major ve minör modelleriyle Türkiye ve özellikle İtalya'da belli bir kitlesi vardır, en önemli kitlesi de bu forumdadır, uzi ile ilgili en güncel bilgiler ilk önce bu forumda yer bulur...

4-fakirs, Türkiye'nin Anatolia ile birlikte ilk üreticisi olarak tanımlanabilir, tüm markalar içinde Türkiye ve dünya üzerinde en kurumsal hareket eden yerli firmamız olarak görülebilir...

Geri