Genel Sohbet Trump'un Türkiye Açıklaması!

Yurtdışına bu kadar bağımlı olursanız eliniz kolunuz bağlı kalır. Eyyyyyyyyy !!!!
Öncelikle nepotizm (adam kayırmacılık) ortadan kaldırılmalı ve liyakat ön planda olmalıdır. Bu ikisini yapabilen her ülke zaten kendiliğinden bağımsız olacaktır.

Bu Trump,
Şu F35 ve S400 konularında Sayın Erdoğan haklı dediğimizde uğruna methiyeler düzdüğümüz,
Ben onlarla anlaştım. Yakalanan İşid militanları ve akrabalarının bakım maliyetlerini onlar karşılayacak. Bize pahalıya mal oluyordu diyen Trump.
Türkiye belirlenen çizgiler dışına çıkarsa bir kez daha ekonomisini batırırım diyen Trump.
Her zaman Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan' a olan takdirini ifade etmekten geri kalmayan ve her zaman Türkiye Ülkesine ayar vermeye kalkan Trump değil mi?

İşte O ise, o zaman diyorim ki;
Senin de, temsilcisi olduğun o kapitalizmin de, ta ......
(Yine de diyemedim. Forumum böyle kötü sözcükler barındırmayacak kadar kaliteli)

Bu Trump,
Şu F35 ve S400 konularında Sayın Erdoğan haklı dediğimizde uğruna methiyeler düzdüğümüz,
Ben onlarla anlaştım. Yakalanan İşid militanları ve akrabalarının bakım maliyetlerini onlar karşılayacak. Bize pahalıya mal oluyordu diyen Trump.
Türkiye belirlenen çizgiler dışına çıkarsa bir kez daha ekonomisini batırırım diyen Trump.
Her zaman Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan' a olan takdirini ifade etmekten geri kalmayan ve her zaman Türkiye Ülkesine ayar vermeye kalkan Trump değil mi?

İşte O ise, o zaman diyorim ki;
Senin de, temsilcisi olduğun o kapitalizmin de, ta ......
(Yine de diyemedim. Forumum böyle kötü sözcükler barındırmayacak kadar kaliteli)
Bu balonun siBOP u patlar zararı da ağır olur dediğimizde trumpet çala çala peşine takıldıkları Donald değil mi o ?

Haddini bil Sarı, üstümüze gelme bak dolar yakarız, kola dökeriz, Washington portakalı keseriz haaa. Zaten ülkendelerin hepisi Türk!. Kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın, misliyle karşılık veririz. Son olarak da müzik notası veririz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haddini bil Sarı, üstümüze gelme bak dolar yakarız, kola dökeriz, Washington portakalı keseriz haaa. Zaten ülkendelerin hepisi Türk!. Kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın, misliyle karşılık veririz. Son olarak da müzik notası veririz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz versek versek bu notayı veririz...
indir.jpg

Adam manyak, bunu biliyorduk da bu kadar hadsiz konuşabilmesine hayret ettim.. Bu açıklama bir nota yada en azından bir kınama yazısı gerektirir bence..

Valla bu iş Eyy ordaki Eyyy burdaki Eyyy Sirtaki ye benzemez. Adamın gücü var yaparım diyorsa yapar. Boşuna kendimizi paralamayalım

şimdide Türkiye bizim ticari ortağımız canımız ciğerimiz şu tarihte misafirimiz olacaklar savaşlar bitsin diye tweet atmış bu adam gerçekten dengesiz

Amerika seçimlerinde yer alacak adaylar belirlendiginde, bunlar küçük Türkiye olma yolunda hızla ilerliyor demiştim...
Müneccim gibi adammışım.
Adam aynı bizim gibi. İçimizden biri çıkti ya...
Sabah beğeniyor, öğlen nefret ediyor, akşama yine canım cicim oluyoruz...

Türkiyeye mültecileri aldırtmış, ışidcileri aldırtıyor, diğer her konuda anlaşmışlar..kendi iç politikası için kurusıkı yapıyor..buda moda oldu..balon kriz, üç beş güne geçer..

Rabbimiz, Müslüman Türk ordumuza acil muzafferiyetler ihsan eyleyip siyonizmi, uşaklarını ve içimizdeki destekçileri olan vatan hainlerini kahr-u perişan ederek bizlere vatanımızda eman ve sükunet ihsan eylesin. Amin.!

Geri