• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara TROYA LV 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atalay

Community
Bu troya l v2 nasıldır önerirmisiniz ? bir arkadaşım ile takasa girdim ionu verip troya lv2 aldım sarım önerisi huyu suyu nedir vido link atarsanız hayır demem açıkcası çoğu modelin tanıtımı var lv 2 nin tanıtımını bulamadım :/

Oyla 0
Açıkçası iou ile arasında belirgin olarak biraz daha soğuk buhar hani öyle ağım şahım değil eksik gördüğüm alttan dolum mevzusuna acaip tilt oluyorum ama karar senin tabi ki değişiklik yapıp bir müddet ikinizde kullanıp karar verebilirsiniz

Troya S-M-L-MV2-LV2 hepsi aynı deck. bu sebeple bir tanesi için gördüğün sarım-pamuklama hepsine uyar. Genel itibariyle vida başları mesafesi İon a göre daha dar olduğu için 2,5 mm ve üzeri çaplı sarımlar hava deliğinin epey üzerinde ancak konumlanabiliyor. 2 mm lik sarımları kutup vidaları arasına biraz zorlanarak indirebilirsiniz. İon (2ml) a göre daha iyi bir boğaz vurumu (12 mg için) Ama titanyum tel ile sarılmış bir İon a göre daha kötü bir aroma yorumu alırsınız.

Troya L v1 kullanıyorum yıllardır. Hala 1.nci atomizerimdir, bir sürüde atomizer kullandım sattım ama Troya L'nin verdiği zevki hala başka atomizerde alamadım.

Geri