• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Troy 1x V3 Rda Ohm Atlama Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uslu4335
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uslu4335

Community
Kolay gelsin
2. El troy 1xv3 Rda aldım sarım yapıyorum 28 ga kanthal temco tel 2.5 mm 4 tur 0.80 ohm yakalamam lazım ama troy da 0.90 0.95 0.89 bazen 1.02 lere bile atıyor açıp kapayınca veya moddan sökünce varmı çözümü acaba

İki kutup vidasını birden tutup decki vida yönünde bastırarak çevirin deck in altında yer alan kutuplar alttaki kasa yüzeyine temas etsin. yahut komple açıp altta ki kutupların vidaları sıkın kısacası gevşediği için olabilir

Kutupları ve hava deliğini pense ile dik olarak kavrar ve tabanı tutup çevirirseniz güverteyi tabandan ayırabilirsiniz.

Sökünce 510 bağlantısını içeren tabanı iyice bastırın, parçaları temizleyin (arada bir damladan az su kalmış bir dönem, açıp görmediğim için ohm atlaması yaptı), kutup vidalarını iyice sıkın. Açtığınız şekilde toplayıp sıkın, yeni bir sarımla kontrol edin.

1x v3'te ve IDA'da geçerlidir, 1x ve 1x v2'de güverte/510 bağlantıları daha karmaşık ve bence kullanışsız.

Geri