• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Tribeca Klonu

Galbatorix

Community
Vazgeçilmez adv likitim tribeca ilkeden aromasını alıp kendim yapıyordum fakat stokta yok bidaha gelirmi gelmezmi o da belli değil kullandığınız en iyi klon hangi markanın acaba yönlendirebilirseniz sevinirim daha önce mixle den almıştım tadı yakın ama acetyl pyrazine den kaynaklı sanırım 50-60 pufftan sonra ağızımda çok garip çamur gibi bir tat bırakıyor. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Etmeyeyim etmeyeyim diyorum da dayanamıyorum, hocam tribeca klonu ry4 ve graham cracker aromalı efektör şelalesinden başka bir şey değil, sen apyi azaltacaksın bu sefer diğer efektörler girişecek pamuğa tele...

Sitemizde ki tüm ürünler kendi tariflerimizdir. Görsel olarak seneler önce kolaylık olsun diye kullandığımız görseller bulunmaktadır. Fakat tariflerimiz bize aittir. Tribeca tarifimiz klasik tarifin aynısı tek fark Tfa ry4 double hariç kalan alt ürünler FA markası olması. Deneyin sizde yorum yapın ürün altına. Hatta çok isterim siparişlerin altına artık yorum yapılsa :) Herkes bayıla bayıla ürün alıyor özelden övüyor da yeriyor da. Bunların ürün altlarında olmasını isterim. Başka üyelere de ışık olur :)

Başka tavsiyeniz varmı almışken biraz aroma alayım DL içinde tavsiye alabilirim
Sitemizde ki tüm ürünler kendi tariflerimizdir. Görsel olarak seneler önce kolaylık olsun diye kullandığımız görseller bulunmaktadır. Fakat tariflerimiz bize aittir. Tribeca tarifimiz klasik tarifin aynısı tek fark Tfa ry4 double hariç kalan alt ürünler FA markası olması. Deneyin sizde yorum yapın ürün altına. Hatta çok isterim siparişlerin altına artık yorum yapılsa :) Herkes bayıla bayıla ürün alıyor özelden övüyor da yeriyor da. Bunların ürün altlarında olmasını isterim. Başka üyelere de ışık olur :)

Başka tavsiyeniz varmı almışken biraz aroma alayım DL içinde tavsiye alabilirim
Cany ve Tribeca ikiside farklı tafirler. İkisini de deneyebilirsiniz. Hiç denediniz mi bilmiyorum ama Ab mix izmariti önderirim. Şu sıralar ciddi anlamda stok yetiştiremediğim bir ürün. Öneri kısmında çok açık olamıyorum damak tadı sonuçta. Yine de çok satanlardan yola çıkarsak
Unicorn
Lemon tart
Clown pennywide(uzun demlenme ister)
Blue voodoo
Brain frezee

İlk aklıma gelenler bunlar.

Cany ve Tribeca ikiside farklı tafirler. İkisini de deneyebilirsiniz. Hiç denediniz mi bilmiyorum ama Ab mix izmariti önderirim. Şu sıralar ciddi anlamda stok yetiştiremediğim bir ürün. Öneri kısmında çok açık olamıyorum damak tadı sonuçta. Yine de çok satanlardan yola çıkarsak
Unicorn
Lemon tart
Clown pennywide(uzun demlenme ister)
Blue voodoo
Brain frezee

İlk aklıma gelenler bunlar.

İzmaritteki 2 yorumdan birisi benim hocam ???? dediklerinizi deneyeceğim

Aroma buradadan denemedim ama keyf ten almıştım zamanında fotoğrafları keyf ile aynı aromaburadanın aromasıda aynı ise bahsettiğim garip tadı bırakıyor idi
hocam denemek lazım vape işi deneme yanılma maalesef...
bu aromadan da memnun kalmazsanız tarifi çok zor değil, tfa ap yerine fa nut mix kullanışmışsa belki beğenmediğiniz tat olmayabilir
isterseniz reçeteyi alıp aromaburada'dan o aromaları da alın ap çok azaltın veya hiç kullanmayın deneyin (bu reçete için en güzeli aromaları bir 30ml şişede hazırlayıp bekletmek sonra nbase katmak aklınızda olsun)

hocam denemek lazım vape işi deneme yanılma maalesef...
bu aromadan da memnun kalmazsanız tarifi çok zor değil, tfa ap yerine fa nut mix kullanışmışsa belki beğenmediğiniz tat olmayabilir
isterseniz reçeteyi alıp aromaburada'dan o aromaları da alın ap çok azaltın veya hiç kullanmayın deneyin (bu reçete için en güzeli aromaları bir 30ml şişede hazırlayıp bekletmek sonra nbase katmak aklınızda olsun)
Aslında çok istiyorum youtubeye video hazırlamayı. Tarif vermeyi, ürün hazırlamayı ve püf noktalarını anlatmayı. Hatta çalışma esnasında neyi nasıl ve neyden yaptığımızı. Kapalı ambalajdan dolum yaptığımıza varana kadar bir çok konuda videolar atmayı ama.. Ama ama ama işte.. Önceden facebookta sabahlara kadar tarif hazırlar bir yandan canlı yayında sohbet ederdik. Ne güzel günlerdi. :) Bu yorum kullanıcı olarak yapılmıştır. İçimden geldi :)

Aslında çok istiyorum youtubeye video hazırlamayı. Tarif vermeyi, ürün hazırlamayı ve püf noktalarını anlatmayı. Hatta çalışma esnasında neyi nasıl ve neyden yaptığımızı. Kapalı ambalajdan dolum yaptığımıza varana kadar bir çok konuda videolar atmayı ama.. Ama ama ama işte.. Önceden facebookta sabahlara kadar tarif hazırlar bir yandan canlı yayında sohbet ederdik. Ne güzel günlerdi. :) Bu yorum kullanıcı olarak yapılmıştır. İçimden geldi :)
hocam şu bi yasallaşsa neler neler yaparız ama henüz vakti var...
ama youtube'de canlı yayın açılabilir, instagramdan da olur????

hocam şu bi yasallaşsa neler neler yaparız ama henüz vakti var...
ama youtube'de canlı yayın açılabilir, instagramdan da olur????
Yayın açmamda sorun yok ama sonrasında başımıza gelebilecekler korkutuyor :) Bunun için daha ufak adımlarla başlayabiliriz. Mesela önce discord üzerinden sesli yapabiliriz. Oradan güvenilir kişilerle bir araya gelip ufak ufak canlı yayınlar denenebilir. Günümüz şartlarında bizim camiada güven meselesi çok problem biliyorsunuz :)

Canım çekti ilk defa denicem hocam girdim verdim sipariş :)

Yayın açmamda sorun yok ama sonrasında başımıza gelebilecekler korkutuyor :) Bunun için daha ufak adımlarla başlayabiliriz. Mesela önce discord üzerinden sesli yapabiliriz. Oradan güvenilir kişilerle bir araya gelip ufak ufak canlı yayınlar denenebilir. Günümüz şartlarında bizim camiada güven meselesi çok problem biliyorsunuz :)
hocam maalesef rekabetin olduğu yerde biz belaltı kavga ederiz
bu ben ufacıkken de böyleydi çoluk çocuğa karıştım hala aynıdır
ama discord olur????

Geri