• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Tester likit önerisi

TheMakima

Community
tester likit seti almak istiyorum ancak siteler güvenilir mi bilmiyorum güvenilir bir site onerebilecek var mi birde likitler.com güvenilir mi?

tester likit seti almak istiyorum ancak siteler güvenilir mi bilmiyorum güvenilir bir site onerebilecek var mi birde likitler.com güvenilir mi?
En eskilerden biriyim (yaş olarak)????
Böyle bir site duymadım en azından çevremde yok kullanan efkar limitin testerları var sanırsam oops likit moby labs'a bir bakın isterseniz onlarda varmı bilmiyorum artık yapanda yok gibi.

denememekle beraber the collection likit kuruldugundan beri 10lu tester likit veriyor bildigim.

aromavadisinde likit olarak olmasa da tester aroma hizmeti var. yahut 30 ml DİY kitleri tester gibi sayilir uygun fiyatli.

hocam tester işine çoğu firma girmiyor gibi, nedenini açıkliyim
öncelikle satışı az yapsan bi dert yapmasan bi dert, her mg için üretsen elde kalanlar zarar yazacak
şişe 2-3lira felan olmuştur etiketi var dolumu var sabit maliyetler açısından 30ml ile arasında fark yok
yapan efkar var tanıdık, collectionvape arkadaşları tanımam iyidir kötüdür diyemem alın deneyin en fazla 150tl gider sizde tecrübe kazanırsınız (100ml cam şişeden vs. lavaboya likit döken eskiler tester felan sallamaz alır içer tadını beğenmezse başkasına hediye eder, berbat bişeyse direkt atar sanırım ondan dolayı da testere rağbet yok eskilerden)
birde her 10ml için tel pamuk değiştiriyoruz ben sevemedim tester işini hazır coille beraber hiç tester aroma bile demlemedim hediye ettim... zaten şu watta nasıl bu watta nasıl derken şişe bitiyordu...
yazdığınız siteyi az önce gördüm, uzak durmak en iyisi, hani en berbat firmalara bile bir şekilde denk geliyoruz ama bunu cidden görmedim en temizi forumlarda tanınan arkadaşlardan almaktır

Geri