Evet 2.el Tesla ve 2.el Dani fiatları 1/4 gibi. 1 Ad Dani Box=4 Ad. Tesla wye. Tabi bu arada Dani nin başka birçok üstün yanları da var.Doğru diyorsunuz da dostum bir Daniye karşılık dokuz Tesla alırsınız ,, bozulunca da diğerini kullanırsınız . cihazsız da kalmazsınız.,,.kullan kullan at.
Çöp için ö.mValla onun chipini çıkarmış , .gövdesine de başka bir chip takayım demiştim onu da beceremedim ,çöpe atmıştmışımdır büyük ihtimal.????
Bir adet T5 Torx tornavida ile tüm vidaları sökün hocam, sonra pil yuvasını yerinden çıkarın. Bir adet kargaburun marifeti ile pozitif pin çevresindeki somunu sıkılaştırın. Zaten somunun üzerinde kargaburunun tutabileceği çıkıntılar mevcut, oralara tutturup kolaylıkla yaparsınız. Somunu sıkılaştırdıktan sonra pozitif pin vidasının yivlerine bir damla japon yapıştırıcı damlatıp kurumasını bekleyin sonra sökerken yaptığınız işlemlerin tersini yaparak modu toplayın.Merhaba arkadaşlar tesla wye 85 var elimde ohm okumuyor. Üst taraf gevşemiş sıkacaksın dediler fakat beceremedim. Nasıl edecük bilemedim. Kim var ramazanda sevaba girmek isteyen çıksın ortaya