• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Tesla wye 85 ekran

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mincesu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mincesu

Community
IMG_20210313_003049.jpg
Selamün aleyküm arkadaşlar benim cihazın ekranı bu şekilde yavaş yavaş gitmeye başladı.
Bunun bir çözümünü bilen varmı.
Nasıl yaptırabiliriz

Ürettiği cihazın arkasında duran üretici mallarını kullanmak lazım.
Dicodes Dani mod 2 ad benin 1 ad de arkadışın ekranları ölmüştü bir cihazın da vida yalama olmuştu, Dicoese yazdım, gönderin cihazları tamir edip gönderelim dediler. Bende gönderirim ama gümrük sorunu yüzünden cihazlar bir daha elime geçmez dedim, 3 değil 5 ad ekran ve bir ad değil 5 ad de vida gönderdiler, kargo dahil olmak üzere 5 kuruş da almadılar. Hüseyin Kuzey hocam da ekranları taktı sağolsun.

Geçen yıl da @MR.BERK arkadaşımızın Yihi ML cihaz chip pert olmuştu yazdı ve üçretsiz olarak yeni chip gönderdiler.
Evet cihazları biraz pahalı ama hakediyorlar.

Diğerleri de kullan at şeklinde galiba.

Merhaba arkadaşlar tesla wye 85 var elimde ohm okumuyor. Üst taraf gevşemiş sıkacaksın dediler fakat beceremedim. Nasıl edecük bilemedim. Kim var ramazanda sevaba girmek isteyen çıksın ortaya :D

Merhaba arkadaşlar tesla wye 85 var elimde ohm okumuyor. Üst taraf gevşemiş sıkacaksın dediler fakat beceremedim. Nasıl edecük bilemedim. Kim var ramazanda sevaba girmek isteyen çıksın ortaya :D
Bir adet T5 Torx tornavida ile tüm vidaları sökün hocam, sonra pil yuvasını yerinden çıkarın. Bir adet kargaburun marifeti ile pozitif pin çevresindeki somunu sıkılaştırın. Zaten somunun üzerinde kargaburunun tutabileceği çıkıntılar mevcut, oralara tutturup kolaylıkla yaparsınız. Somunu sıkılaştırdıktan sonra pozitif pin vidasının yivlerine bir damla japon yapıştırıcı damlatıp kurumasını bekleyin sonra sökerken yaptığınız işlemlerin tersini yaparak modu toplayın.

Geri