• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Tesla WYE 200 Ekran Problemi

Veyselkanac

Community
Elimde Tesla WYE 200 mod var bi forumdan ikinci el aldım fakat ekranı bozuk çıktı elimde kaldı . Ekranı yaptırmak istedim sağda solda sordum soruşturdum Facebook’ta bi tamirci buldum fakat biraz fazla para istedi . Ali den ekran siparişi geçtim malum durumlardan dolayı tedarik edemedim . Mod çalışıyor sadece ekran yok var mı yardımcı olabilecek yol gösterebilecek birileri diye açıyorum konuyu . Umarım vardır teşekkürler .

Elimde Tesla WYE 200 mod var bi forumdan ikinci el aldım fakat ekranı bozuk çıktı elimde kaldı . Ekranı yaptırmak istedim sağda solda sordum soruşturdum Facebook’ta bi tamirci buldum fakat biraz fazla para istedi . Ali den ekran siparişi geçtim malum durumlardan dolayı tedarik edemedim . Mod çalışıyor sadece ekran yok var mı yardımcı olabilecek yol gösterebilecek birileri diye açıyorum konuyu . Umarım vardır teşekkürler .

hoşgeldin mstafa48 mağdurları üyesi kardeşim. :)
hala halledemedin anlaşılan. bilenlerden biri yardım eder umarım

Teşekkür ediyorum valla mağdur oldum mahkeme vs uğraşamadığım için benide suçlu saydılar bana kızanlarda oldu vs geçti gitti çözüm arıyorum kendimce de hala bulamadım Belki burda bulabilirim diye açtım konuyu . Teşekkürler arkadaşlar

Geri